toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, INS, BBA Hannu Salotoimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, INS, BBA Hannu Salo

96% asiakkaista suosittelee

Hannu Salo

toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, INS, BBA

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli

hannu.salo@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 3137 626Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Uniikit kohteet, Uudiskohteet, Tontit

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

151

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 151 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Ryhdyin yrittäjäksi vaimoni kanssa Espoonlahden Kiinteistömaailmassa syksyllä 2012. Merituulen asuntomyymälän lisäksi meillä on asuntomyymälät Kirkkonummella ja Konalassa. Ensimmäisen 20-vuoden työuran olen tehnyt IT-alalla konsultointi-, myynti- ja johtotehtävissä. Eturivin IT-yhtiöt ovat antaneet erinomaiset näköalat tehokkaaseen myyntityöhön, hyvään johtamiseen ja tinkimättömään laatuun. Haluan toimia pitkäjänteisesti asuntokaupan kehittäjänä Espoon hyväksi. Ylivertainen palvelun laatu mahdollistaa sinulle asiakkaana levolliset yöunet myynnin aikana ja sen jälkeen. Meillä on vakuuttavaa näyttöä alueellisena markkinajohtajana kyvystämme hankkia paras mahdollinen kauppahinta ja vieläpä nopeasti. Nopeus asuntokaupassa on tärkeää, koska tilastojen mukaan pitkittyvä myyntiaika alentaa myyntihintaa. Tavoitteemme on olla ylivoimaisesti aktiivisin myynnin ja markkinoinnin tekijä ja innovatiivinen alan uudistaja. Kaikki saa alkunsa arvoista ja asenteista. Arvostan suoraselkäisyyttä, lähimmäisen kunnioittamista ja lupauksista kiinnipitämistä. Keskityn huippujoukkueemme valmentamiseen, mutta teen myyntityötä itsekin. Haluamme olla alan muutoksia aina askeleen edellä. Tavoitteemme on tarpeidesi syvällinen ymmärtäminen ja oikean ratkaisun löytäminen juuri sinulle. Asiakkaan kokema aito hyöty on se, mihin kaikessa tähtäämme. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Anna meidän yllättää sinut positiivisesti!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koko toiminta tapahtui erittäin kontrolluidusti. Myynti oli tehty minun kannaltani erittäin helpoksi. Hannu yhdessä kollegansa kanssa hoitivat työn mallikkaasti kuten tiimityö pitää tehdäkin. Täydet pisteet siitä heille! Heidän suorituksensa joka suhteessa oli ammattimaista. Vierraillessani Kiinteistömaailman Lippulaivan konttorilla, siellä vallitsi välitön tunnelma. Jokainen otti minut iloisena vastaan, oli avulias ja halusi palvella minua. Minulle tuli hyvä olo ja tunne: kotini myynti on hallituissa käsissä!

Asunnon myyjä

Prosessin jälkeen tutkailin päänahkaani ja totesin, että harmaat hiukset eivät olleet lisääntyneet, karkaava hiusrajakin oli yhtä pitkällä kuin ennenkin. Olemme erittäin tyytyväisiä aidosti kiinnostuneeseen palveluun ja ammattitaitoon. Tietoa saimme aina kun pyörä liikahti ja olimme koko ajan kartalla. Mahtavaa palvelua!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

toimitusjohtaja, yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, INS, BBA Hannu Salo
Hannu Salo, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli