Asunnon myyminen: näin me autamme sinua

Kun edessä on asunnon myyminen, tarvitset asunnostasi hinta-arvion. Kun kutsut kiinteistönvälittäjämme kotiisi, keskustelemme yhdessä tarkemmin asunnon myynnistä ja arvosta. Tilastojen mukaan onnistumme asuntojen hinta-arvioissa 98 % varmuudella. Asunnon myyminen on helpompaa kuin koskaan!

Asunnon myynnissä on neljä päävaihetta: tavoitteiden asettaminen, valmistelut, myyntitoimet sekä kaupanteko. Tutustu tapaamme toimia alta.

VAIHE 1 - TAVOITTEET

Kaikki alkaa Kotikäynnistä

Kutsu välittäjämme kotiisi ja saat perustellun asunnon hinta-arvion. Samalla kuulet, miten asuntoasi kannattaa lähteä markkinoimaan. Kiinteistömaailman välittäjien arviot ovat toteutuneet viime vuosina 98 prosentin varmuudella.

Asuntoon perehtyminen

Jo ennen Kotikäyntiä välittäjä perehtyy asuinaluuesi hintatilastoihin ja selvittää erilaisia taustatietoja kotisi arvioimiseksi. Kotikäynnillä välittäjä perehtyy asuntoosi, sen erityispiirteisiin ja asunnonvaihtotoiveisiisi. Teemme tarkoitukseen sopivan myyntisuunnitelman, arvioimme aikataulun ja kerromme hinta-arvion.

Sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi perehtyminen

Kodinvaihtoon liittyy usein erilaisia toiveita ja haaveita. Välittäjämme kartoittaa sinulle tärkeitä asioita ja ne otetaan huomioon. Tavoitteenamme on aina onnistunut asuntokauppa.


VAIHE 2 - VALMISTELU

Sinua palvelee Oma Välittäjä

Yksi hallitsee kiinteistökaupan, toinen arvoasunnot. On tärkeää löytää osaava välittäjä, jonka kanssa sinulla synkkaa. Ellei sinulla ole jo omaa luottovälittäjää, löydät hänet välittäjänhakukoneestamme. Voit myös ottaa yhteyttä lähimpään Kiinteistömaailmaan.

Kirjallinen sopimus

Välittäjäsi suosittelee mielestään sopivinta tapaa myydä asuntoasi, sinun tarpeistasi ja markkinatilanteesta riippuen. Välittäjä suosittelee sinulle Tarjouskauppaa, jos kokee sen parhaimmaksi tavaksi myydä asuntoa. Voit myös tutustua jo käytyjen Tarjouskauppojen tarjoushistoriaan. Lopullisen valinnan teet itse ja allekirjoitat kirjallisen toimeksiantosopimuksen.

Hyvät neuvot auttavat onnistumista

Ennen asunnon kuvaamista ja markkinoinnin aloittamista annamme sinulle vinkkejä, miten asuntosi parhaat puolet tulevat esiin ja mitä mahdollisesti kannattaa korjata ennen myynnin aloittamista.


VAIHE 3 - ASUNNON MYYMINEN

Koko ketjun myyntivoima

Välittäjäsi lisäksi kotisi myymiseen osallistuu käytännössä koko ketjun myyntivoima; kaikki noin 700 välittäjää. Markkinointikanavina käytämme mm. omaa asiakasrekisteriämme, jossa on tuhansia asiakkaita, jotka etsivät uutta kotia sekä Kiinteistömaailma.fi:tä sekä parhaita asuntokaupan portaaleita. Olemme myös aktiivisia sosiaalisessa mediassa.

Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa - ja video enemmän kuin tuhat kuvaa

Otamme kodistasi edustavien kuvien lisäksi halutessasi videon. Videon avulla kotiisi voi tutustua helposti ja silloin kuin ostaja haluaa. Video myös tehostaa asunnon markkinointia ja tavoitamme enemmän potentiaalisia ostajia. Lue lisää videoesittelyiden voimasta.

Esittelyjen aika

Kotiasi voidaan esitellä yleisesittelyissä tai kiinnostuneimmille ostajaehdokkaille erikseen yksityisesittelyissä. Yksityisesittelyjen määrä on lisääntynyt huimaa vauhtia ja rohkaisemmekin asiakkaita ottamaan heti yhteyttä, kun kiinnostus syntyy. Esittelyt sovitaan aina sinun ja potentiaalisen ostajan aikatauluun sopiviksi. Saat välittäjältasi reaaliaikaista tietoa myynninedistymisestä. Kun asunnostasi tulee tarjouksia, välittäjäsi esittelee ne sinulle viipymättä. Sinulla on kolme vaihtoehtoa: voit hyväksyä, hylätä tai tehdä vastatarjouksen.
 

VAIHE 4 - KAUPANTEKO

Ja lopuksi tehdään kaupat

Kun olet päässyt yhteisymmärrykseen kaupan ehdoista ostajan kanssa, solmitaan kaupat. Välittäjäsi järjestää kaupantekotilaisuuden ja huolehtii tarvittavat asiakirjat kuntoon. Onneksi olkoon!
 

Onko asunnon myyminen ajankohtaista? Me autamme!

Jätä omat yhteystietosi oheen, niin otamme sinuun yhteyttä pian.