Rovaniemi asuinalueena

Pohditko, millainen Rovaniemi on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Rovaniemi asuinalueena haltuusi!

Keskusta, Rovaniemi »

Kaunis Rovaniemi on vilkas opiskelijakaupunki

Rovaniemen kaupunkialue sijaitsee Kemi- ja Ounasjokien liittymäkohdassa. Sitä rajoittaa kolme korkealle kohoavaa vaaraa: lännessä Korkalovaara, idässä Kemijoen takana Ounasvaara ja pohjoisessa jokien yhtymäkohdan takana Syväsenvaara. Kaupunkialueella Kemijoen yli johtaa kolme siltaa. Vuonna 1933 valmistunut arkkitehti Oiva Kallion suunnittelema asemakaava oli alkanut luoda kauppalalle kaupunkimaista ilmettä. Liikuntamahdollisuudet ovat Rovaniemellä huimat!

Postinumerot 96100, 96200

Niemelänkangas & Korvaniemi, Rovaniemi »

Niemelänkangas-Korvaniemi sopii niin opiskelijoille kuin lapsiperheille

Niemelänkangas ja Korvaniemi ovat pienalueita, jotka kuuluvat Rovaniemen Rantaviirin alueeseen. Rantaviiri sijaitsee Rovaniemen keskustan eteläpuolella. Muun muassa Lapin yliopisto houkuttelee Rovaniemelle opiskelijoita, ja määrällisesti suosituin opiskelijoiden asuinpaikka on Niemelänkangas-Korvaniemi. Opiskelijoiden suuri määrä ei suinkaan tee alueesta levotonta; asukkaat luonnehtivat paikkaa rauhalliseksi ja myös lapsiperheille sopivaksi.

Postinumerot 96300