Nurmijärvi asuinalueena

Pohditko, millainen Nurmijärvi on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Nurmijärvi asuinalueena haltuusi!

Klaukkalan keskusta, Nurmijärvi »

Klaukkalan kylä on kaupunkimainen ja perheystävällinen

Klaukkala on kylä Nurmijärven kunnan eteläosassa. Kunnan suurimpana taajamana siinä on kaupunkimaisia piirteitä. Klaukkalan väkiluku lähti reippaaseen kasvuun 1960-luvulla, ja nykypäivänäkin Klaukkalaan muuttaa asukkaita ennen kaikkea muualta pääkaupunkiseudulta; maaseututaajama vain puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskusta houkuttelee erityisesti lapsiperheitä.

Postinumerot 01800

Rajamäki, Nurmijärvi »

Rajamäki on rauhallinen taajama 

Rajamäki on Nurmijärven kunnan kolmanneksi suurin kylä. Se hyötyy tehdasteollisuudesta sekä Hyvinkään ja Helsingin läheisyydestä. Rajamäellä järjestetään vuosittain Rajamäen kyläpäivä, joka on koko perheen markkinatapahtuma, joka levittäytyy koko Rajamäen keskustan alueelle. Rajamäki on muun Nurmijärven tapaan pientalovaltaista, mutta mahtuu joukkoon myös kerrostaloja.

Postinumerot 05200