Kokkola asuinalueena

Pohditko, millainen Kokkola on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Kokkola asuinalueena haltuusi!

Keskusta, Kokkola »

Kokkola on viehättävä merenrantakaupunki

Kokkola on Keski-Pohjanmaan hallinnollinen ja taloudellinen keskus. Kaupunki sijaitsee Perhojoen läheisyydessä, Pohjanlahden rannalla. Kokkola on perinteisesti merenkulun ja kaupan kaupunki. Kokkolan vanhakaupunki, Neristan, on yksi Suomen yhtenäisimpiä ja laajimpia, säilyneitä puukaupunkeja. Neristan on perinnekaupunki ja kulttuurihistoriallisesti arvokas kohde.

Postinumerot 67100

Tullimäki & Kiviniitty, Kouvola »

Tullimäki sijaitsee aivan Kokkolan keskustan läheisyydessä

Tullimäki on vajaan 500 asukkaan kaupunginosa Kokkolassa. Tullimäki sijaitsee noin puolentoista kilometrin päässä keskustasta sen pohjoispuolella. Alueen pohjoisosassa sijaitsee maisemallisesti merkittävä Hyytiäisenmäen niittyalue, joka on jäänne vanhasta pihapiiristä, pelloista ja talosta, jotka siinä aikoinaan sijaitsivat. Tullimäen lähistöllä sijaitsee Kiviniityn kaupunginosa, josta löytyy monien muiden liikeiden ohella mm. Gigantti.

Postinumerot 67200