Imatra asuinalueena

Pohditko, millainen Imatra on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Imatra asuinalueena haltuusi!

Imatrankoski, Imatra »

Imatrankoski sijaitsee Vuoksen ja palveluiden äärellä

Imatra on kaupunki Etelä-Karjalassa, Saimaan rannalla. Imatrankosken kaupunginosa on saanut nimensä kaupungin läpi virtaavasta koskesta, joka on myös kaupungin tunnetuin nähtävyys. Alun perin Imatran keskustaksi suunniteltiin Mansikkalaa, mutta Imatrankoskesta on nykyisin muodostunut kaupungin keskusta. Suurin osa erikoisliikkeistä, ravintolat ja baarit sekä Koskenpartaan kävelykatu ja kauppakeskus Koskentori sijaitsevat Imatrankoskella. Imatran sijainti Venäjän rajalla antaa sille kansainvälistä leimaa.

Postinumerot 55100, 55120

Karhumäki, Imatra »

Karhumäki on ystävällinen ja luonnonläheinen perhelähiö

Imatran Karhumäki on pientalovaltainen alue. Asukkaille on tarjolla metsäiset lenkkeily- ja kävelypolut luonnon helmassa aivan vieressä. Ympäristö tarjoaa myös Lempukan uimarannan ja lähistöllä sijaitsevan urheilukentän. Karhumäellä on lähikauppa  suuremmat palvelut löytyvät keskustasta, vajaan viiden kilometrin päästä.

Postinumerot 55400, 55420