Hausjärvi asuinalueena

Pohditko, millainen Hausjärvi on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Hausjärvi asuinalueena haltuusi!

Oitti, Hausjärvi »

Oitti on Hausjärven hallinnollinen keskus

Oitti on yksi Hausjärven neljästä taajamasta Ryttylän, Hikiän ja Monnin ohella. Hausjärven ainoa yläaste ja lukio sijaitsevat Oitissa, joka on Hausjärven hallinnollinen keskus; siellä sijaitsevat myös Hausjärven kunnanvirasto sekä Hausjärven pääkirjasto. Oitin asema-alue on Museoviraston luokittelema valtakunnallisesti merkittävä suojelukohde.

Postinumerot 12100

Ryttylä, Hausjärvi »

Ryttylä sopii rauhallisuudesta ja luonnosta pitäville

Ryttylä kuuluu Kanta-Hämeessä sijaitsevan Hausjärven kuntaan. Taajama sijaitsee Riihimäki-Tampere-radan varrella. Ryttylän lävitse virtaava Puujoki kantaa aina Kernaalanjärvelle ja sieltä eteenpäin Vanajavedelle asti. Paikallista harrastustoimintaa ja aktiviteetteja löytää muun muassa vapaapalokunnasta, työväenyhdistyksestä, kunnan ylläpitämältä urheilukentältä tai vuonna 2013 kylään saadulta frisbeegolf-radalta.

Postinumerot 12310