Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Marje NybomKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Marje Nybom

100% asiakkaista suosittelee

Marje Nybom

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Vihti Nummela

marje.nybom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35844 7555 008Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Vuokra-asunnot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

Englanti

Ajankohtaista: Käsipesun kautta kohtaamisiin! Vallitsevassa koronavirustilanteessa toimimme viranomaisohjeistuksia tarkasti noudattaen ja tarvittaessa tekemistä muuttaen. Asuntokauppa jatkuu, vaikka olosuhteet ovat erityiset. Arvoonsa nousevat ne uudet keinot, joita olemme kehittäneet viime aikoina. Asuntojen videoesittelyt ja digitaaliset materiaalit, sähköiset allekirjoitukset ja digikauppa – näistä on nyt asuntokaupan jatkuvuuden turvaajana iso hyöty. Kutsu meidät rohkeasti kotikäynnille! * * * Viittä vaille paljasjalkainen vihtiläinen ja ylpeästi myynnin ammattilainen jo usean vuoden ajan. Olen apunasi kun etsit sitä oikeaa kotia, pientä tai isoa. Vapaa-aikani käytän hyvinvoinnin, sisustamisen ja ruoanlaiton parissa. Työpäivän jälkeen kotona minua odottaa kolme karvapalleroa, pitkäkarvainen mäyräkoira (Mr. Pötkö) ja kaksi maatiaiskissaa (Martta ja Hertta). Eläimet ovat siis sydäntä lähellä. Tyytyväinen asiakas ja luottamuksellinen asiakassuhde on minulle kunnia-asia. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä Sinun tiesi kotiin.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki hoitui täsmällisesti ja Marje kommunikoi aktiivisesti ostoprosessin kehittymisestä meille. Jos oli jotain mitä hän ei tiennyt, hän selvitti nopeasti ja palasi tiedon kanssa meille. Lämmin ja välittävä, täyden kympin kiinteistövälittäjä!

Asunnon myyjä

Esittelymateriaali oli laadukasta ja kaupat tehtiin yllättävän nopealla aikataululla. Välittäjä onnistui erinomaisesti neuvottelemaan kompromissi-ratkaisun ja hälventämään ostajien huolenaiheita.

Asunnon myyjä

Nummelan toimipisteessä hyvä henki. Marje Nybom on lämmin, helposti lähestyttävä, voi kysyä tarvittaessa mitä vaan niin hän auttaa.

Asunnon myyjä

Ystävällinen ja koko perheen (myös lapset ja koirat) huomioiva välittäjä.

Asunnon ostaja

Oli ilo tavata välittäjä joka oli aidosti tilanteessa läsnä, ​​​​​​loit ympärillesi luotettavan ilmapiirin.

Asunnon ostaja

Huolimatta siitä, että emme esittelemääsi asuntoa sitten saaneetkaan, haluan kuitenkin vielä kiittää sinua siitä erittäin mukavasta esittelytilaisuudesta, jonka olit meille järjestänyt. Sinulla oli poikkeuksellisen lämmin asenne vähän erilaista tilannettamme kohtaan. Kiitän siis myös poikani puolesta. Sinulla on hyvä sydän.

Asunnon myyjä

Erittäin asiantunteva ja hintatietoinen välittäjä. Sai asunnosta paremman hinnan mitä olisimme voineet kuvitella. Iso kiitos.

Asunnon myyjä

Marje piti meitä kaikkia (perikunta) hyvin informoituna ja tiesimme koko ajan missä mennään. Marjella on positiivinen palveluasenne ja voimme suositella häntä lämpimästi. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Marje Nybom
Marje Nybom, Kiinteistömaailma Vihti Nummela