Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Marje NybomKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Marje Nybom

89% asiakkaista suosittelee

Marje Nybom

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Vihti Nummela

marje.nybom@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 7555 008Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Vuokra-asunnot, Omakotitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

Englanti

Viittä vaille paljasjalkaisena vihtiläisenä ja usean vuoden myynnin parissa toimineena, tarjoan sinulle parhaan paikallistuntemuksen Vihdin ja lähikuntien alueella. LKV-koe on suoritettuna, joten saat ammattitaitoista palvelua, kun etsit sitä oikeaa kotia, pientä tai isoa. Vapaa-aikani käytän hyvinvoinnin, sisustamisen ja ruoanlaiton parissa. Työpäivän jälkeen kotona minua odottaa kaksi karvakorvaa, Martta ja Hertta. Eläimet ovat siis sydäntä lähellä. Tyytyväinen asiakas ja luottamuksellinen asiakassuhde on minulle kunnia-asia. Kun haluat onnistuneen kodinvaihdon ja helposti lähestyttävän kiinteistönvälittäjän, ota yhteyttä. Aloitetaan yhdessä Sinun tiesi kotiin.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki hoitui täsmällisesti ja Marje kommunikoi aktiivisesti ostoprosessin kehittymisestä meille. Jos oli jotain mitä hän ei tiennyt, hän selvitti nopeasti ja palasi tiedon kanssa meille. Lämmin ja välittävä, täyden kympin kiinteistövälittäjä!

Asunnon myyjä

Esittelymateriaali oli laadukasta ja kaupat tehtiin yllättävän nopealla aikataululla. Välittäjä onnistui erinomaisesti neuvottelemaan kompromissi-ratkaisun ja hälventämään ostajien huolenaiheita.

Asunnon myyjä

Nummelan toimipisteessä hyvä henki. Marje Nybom on lämmin, helposti lähestyttävä, voi kysyä tarvittaessa mitä vaan niin hän auttaa.

Asunnon myyjä

Ystävällinen ja koko perheen (myös lapset ja koirat) huomioiva välittäjä.

Asunnon ostaja

Oli ilo tavata välittäjä joka oli aidosti tilanteessa läsnä, ​​​​​​loit ympärillesi luotettavan ilmapiirin.

Asunnon ostaja

Huolimatta siitä, että emme esittelemääsi asuntoa sitten saaneetkaan, haluan kuitenkin vielä kiittää sinua siitä erittäin mukavasta esittelytilaisuudesta, jonka olit meille järjestänyt. Sinulla oli poikkeuksellisen lämmin asenne vähän erilaista tilannettamme kohtaan. Kiitän siis myös poikani puolesta. Sinulla on hyvä sydän.

Asunnon myyjä

Erittäin asiantunteva ja hintatietoinen välittäjä. Sai asunnosta paremman hinnan mitä olisimme voineet kuvitella. Iso kiitos.

Asunnon myyjä

Marje piti meitä kaikkia (perikunta) hyvin informoituna ja tiesimme koko ajan missä mennään. Marjella on positiivinen palveluasenne ja voimme suositella häntä lämpimästi. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli ammattitaitoinen, hoiti asiat sujuvasti/ripeästi ja hän piti meidät ajantasalla koko ajan. Lisäksi hän oli ihmisenä erittäin miellyttävä. Tuntui hyvältä olla hänen kanssaan tekemisissä, ihminen ihmisen kanssa ja lisäksi tunsin olevani osaavissa käsissä. Tämä oli minulle elämäni ensimmäinen asuntokauppa ja siksi vielä erityisen iso ja jännittävä asia. Minulle ammattitaidon lisäksi on äärettömän tärkeää myös se, että asioitani hoitava ihminen on miellyttävä ja olemme samalla aaltopituudella. En olisi voinut parempaa välittäjää toivoa, iso kiitos hänelle kaikesta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Marje Nybom
Marje Nybom, Kiinteistömaailma Vihti Nummela