4087.52h-4hAuringonkierto 1, Vantaa, 01340

Asunto Oy Vantaan Seela 1

205 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan Seela 1Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

Bonava logotype black RGB (002)

 

 

 

Asunto Oy Vantaan Seela 1

5-kerroksinen Asunto Oy Vantaan Seela 1 tarjoaa 50 huoletonta uudisasuntoa, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti mukavaan ja kohtuuhintaiseen asumiseen sekä tavanomaisesta poikkeaviin pohjaratkaisuihin. Tässä suositussa kohteessa on tarjolla vielä muutamia koteja 60,5-neliöisistä kolmioista aina 91-neliöisiin perheasuntoihin. Ensimmäisen kerroksen kotien yhteyteen on toteutettu viihtyisiä viherhuoneita, ylempiin kerroksiin valoisia ja ilmavia aurinkohuoneita, joiden käyttötarkoituksen asukas voi itse päättää. Tavanomaista suuremmat irtaimistovarastot on sijoitettu kotien yhteyteen, mikä tuo ihanaa helpotusta arkeen.

Huomioithan, että Seela 1:n kohtuuhintaiset kodit on tarkoitettu ensisijaisesti omistusasumiseen, minkä vuoksi myymme vain yhden asunnon asiakasta kohden. Kotia ei voi ostaa yrityksen nimiin.

Seelan kotikorttelin suojaisalla piha-alueella on mukava heittäytyä leikin riemuun tai rentoutua piharakennuksen yhteissaunatiloissa. Asukkaiden käytössä on myös kerhohuone sekä lukolliset säilytystilat niin pyörille kuin lastenvaunuille. Aivan naapurista avautuva luonto kutsuukin virkistäytymään ja treenaamaan raittiissa ulkoilmassa.

Käyttöoikeustodistuksina myytävät (4600 €) autopaikat ovat avoimia pihapaikkoja sijoittuen aivan kotitalon läheisyyteen. Jokaiselle niistä on tilattavissa lisälaite auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Leinelässä arki sujuu toki ilman autoakin, sillä vierestä kulkeva junarata tekee liikkumisen suuntaan kuin suuntaan ihanan helpoksi.

Tervetuloa tutustumaan! Soita niin sovitaan käynti esittelyasunnolle! Yhtiö on valmistunut 15.6.2022, joten muuttamaan pääsee vaikka heti!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.