26.5511h-3hHaltiantie 10, Vantaa, 01600

Asunto Oy Vantaan Aarni

150 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Vantaan AarniUudiskohde
Esittely
Huoneistot

Kauniita kerrostalokoteja Vantaan Louhelaan


Asunto Oy Vantaan Aarni valmistuu Louhelaan päättyvän kadun varrelle, Jokiuoman puiston viereen. Näissä kodeissa on hyvin suunnitellut pohjaratkaisut palvelemaan arjen toimivuutta ja tilojen kalustettavuutta. Taloyhtiössä on 42 asuntoa yksiöistä kolmen huoneen asuntoihin ja kaikissa on viihtyisät sekä tilavat lasitetut parvekkeet.

Sijaintio on todella hyvä ja kävelymatkan päästä löytyy muutamia vuosia sitten uusittu Louhelan ostoskeskus, joka tarjoaa palvelut lähellä kotiasi. Kehäradan juna-asema on myös n. 500m päässä, josta pääset näppärästi eri puolille pääkapunkiseutua ja kaukokaipuun iskiessä suoraan lentokentälle. Junalla pääset helposti Myyrmannin kauppakeskukseen tai Martinlaakson ostoskeskukseen. Elämän laatu syntyy yhä useammin lähiluonnosta ja täällä sitä riittää. Kotiovelta pääset luontoon ulkoilemaan, hiihtämään ja kuntoilemaan.


Kohde on RS-kohde ja valmistuu valinnaiselle vuokratontille, jossa oma huoneistokohtainen tonttiosuus on mahdollista lunastaa. Arvioitu valmistumisaika viimeistään 29.9.2022.

Lataa esite tästä>> ja hinnasto tästä>>

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!