Osakas, myyntipäällikkö, LKV, KED Mia KahilaOsakas, myyntipäällikkö, LKV, KED Mia Kahila

100% asiakkaista suosittelee

Mia Kahila

Osakas, myyntipäällikkö, LKV, KED

Kiinteistömaailma Tuusula

mia.kahila@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 822 2291Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi

Ahkera ja avoin keravalainen, kaupallisen koulutuksen omaava kiinteistönvälittäjä! Yrittäjäperheestä lähtöisin ja oppinut tekemään töitä pienestä pitäen. Asiakkaiden erilaisissa elämäntilanteissa, asuntokaupoilla Keravalla ja Tuusulassa olen ollut ilolla mukana jo vuodesta 2005. Pidän myös huolen osaamisestani alalla; KED -tutkinto ja LKV -tutkinto viimeisimmät opinnäytteet. Olette siis osaavissa käsissä oli sitten kysymys osakekaupoista, kiinteistökaupoista, uudiskohteista tai niiden arvioinneista. Positiivisuudella ja tarkkuudella tehdystä työstä olen saanut asiakkailtani suosituksia, joten jatkakaamme siitä. Kiinteistömaailman huippumyyjänä palkittu.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Mia oli todella asiantunteva ja lämmin välittäjä. Hänen kanssaan oli helppo asioida ja hän ymmärsi hyvin meidän tarpeitamme. Mia myi meidän vanhan kodin ja löysi myös meille uuden! Emme voi kuin suositella!

Asunnon myyjä

Mia on malliesimerkki hyvästä asuntovälittäjästä. Pitää kiinni sovituista asioista, tekee aktiivista markkinointityötä ja, ennen kaikkea, saa kohteen myytyä!

Asunnon myyjä

Mia hoiti koko kauppaprosessin todella hyvin. Hän piti minua koko ajan hyvin ajantasalla mitä pidän tärkeänä. Hän myös selvitti kaikki tarvittavat asiat välittömästi. Mia on valloittava, tehokas persoona, jota voin suositella todella lämpimästi.

Asunnon myyjä

Mia Kahila oli todellinen löytö - ammattilainen kiireestä kantapäähän. Huumorintajuisena ja elämää laajasti ymmärtävänä ihmisenä Mia osasi ohjata kaupantekoprosessia juuri oikealla tavalla. Myyjänä opin ymmärtämään vallitsevat alueelliset realiteetit, ja olen vakuuttunut siitä, että asiat avautuivat ostajille vastaavalla konstailemattomalla selkeydellä Mian kiistämättömän professionalismin ansiosta - klassinen win-win -tilanne.

Asunnon myyjä

Hei Mia! Kiitos asuntomme myynnistä! Kaikki sujui tehokkaasti ja ihanan helposti ja saatiin tietoa tilanteesta koko myynnin ajan juuri kuten toivoimmekin.

Asunnon myyjä

Mia Kahila hoiti homman täyden kympin arvoisesti. Asiantuntemus ja osaaminen oi juuri sitä mitä toivoimme. Mia huomioi ja selvitti asiat tehokkaasti ja teki myyntityön loppuun saakka tyylillä. Suuri kiitos!

Asunnon myyjä

Palaute Mia Kahilan työpanoksesta kiinteistömme markkinoinnissa Hän piti meidät hyvin ajantasalla ostaja ehdokkaista lähes vuoden ajan. Koimme hänet luotettavaksi: mitä lupasi, sanansa piti. Iso kiitos Mia ja hyvää kesää! Marjatta ja Tapio L.

Asunnon ostaja

Haluamme kiittää Miaa superhyvästä duunista. Olimme hyvissä käsissä, kaikki sujui paremmin kuin ikinä osasi kuvitellakaan ja koko ajan saimme ajantasaista infoa sen hetkisestä tilanteesta. Jäi hyvä mieli! :)

Asunnon myyjä

Täsmällisyys, hyvä yhteydenpito, välittäjän aktiivisuus ja ammattitaito. Taitava valokuvaaja otti tosi hienot kuvat. Kaikki eteni hyvin jouhevasti.

Asunnon ostaja

Asiantunteva, auttava ja palveluhaluinen. Huippu hyvä palvelu teillä.

Asunnon myyjä

Asunnon myynti onnistui Mian avulla loistavasti!

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi meni hyvin. Korona ja pitkät välimatkat ei ollut esteenä tai hidasteena. Erityinen kiitos Mia Kahilalle. Tämä oli kolmas kauppa jonka hän on hoitanut minun kanssani osaavasti, hyvin ja sydämellä!

Asunnon myyjä

Tilannetiedotus oli erinomaista, kokonaisuudessaan tunsimme, että meidät huomioitiin hyvin ja että nimeomaan meidän eteen tehtiin töitä. Lyhyesti sanottuna tunsimme olevamme kuningas/kuningatar asiakkaita.

Asunnon myyjä

Ehdottoman ammattitaitoinen ja asiantunteva, luotettava, energinen, valoisa ja huumorintajuinen oli oma välittäjäni Mia Kahila. Koin, että omakotitaloni myynti oli turvallisissa käsissä. Kiinteistömaailman tunnettuus on myynnissä valttia. Lämmin kiitos ja suositus, Ihana Mia!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Osakas, myyntipäällikkö, LKV, KED Mia Kahila
Mia Kahila, Kiinteistömaailma Tuusula