Myytävät asunnotSalokyläLiperi
OT1322346SalokyläEUR268000Joensuu
1684mh+oh+k+khh+ph/WC+s+erillinen WC

Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi

268 000,00 €Velaton hinta
268 000,00 €Myyntihinta
168Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi
Sormulansalontie 4, Liperi, Liperi

  Haaveiletko omakotitalosta, joka on toteutettu tyylillä ja laadukkuudella? Arvostatko energiatehokkaita ja kestäviä ratkaisuja? Tämä hyvin suunniteltu kokonaisuus täyttää kaikki nämä kriteerit ja on todellinen löytö seuraaville asukkailleen! Tämä tilava koti on loistavasti suunniteltu: neljä makuuhuonetta keskitetysti talon toisessa päädyssä ja toiminnot sekä yhteiset oleskelutilat toisessa. Iso olohuone, jonne mahtuu koko perhe sekä laadukkaasti toteutettu tilava keittiö, joka luo kokkailuun loistopuitteet. Lisäksi tilavat pesutilat sekä kodinhoitohuone sujuvoittavat arjen toimintoja. Kodissa on tehty kattavat uusimisremontit, jossa toteutettu viimeisintä rakentamisen asiantuntemusta. Kodin tekniikkaa kuin sisätilojen pintoja on nykyaikaistettu, mm. kylpyhuone ja keittiö ovat uusittu kokonaisuudessaan ja lämmitysjärjestelmä vaihdettu energiatehokkaampaan maalämpöön. Samalla kertaa myös käyttövesijohdot sekä lämmönjakotapa uusittiin. Pihapiirin talousrakennukseen saa autot kätevästi talliin tai katoksen alle suojaan ja lämmitettyä säilytystilaa on myös runsaasti. Vehreä oma tontti tarjoaa lisäksi hyvät puitteet vapaa-ajan viettoon niin oleskeluun kuin viherpeukalolle oman puutarhan luomiseen. Voisiko tämä olla sinun tuleva kotisi?

  Sovi esittely

  Seuraava esittelyaika ei ole vielä sovittu.
  Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

  Myymälä

  Kiinteistömaailma Joensuu(Kotipysäkki Oy)Kauppakatu 25, 80100 Joensuu(013) 222 500
  Lue lisää

  Kiinteistön tiedot

  Kohdenumero1322346
  TalotyyppiOmakotitalo
  RakennusmateriaaliTiili, puu
  SijaintiSormulansalontie 4, 83130 Salokylä
  KaupunginosaLiperi
  Huoneluku4mh+oh+k+khh+ph/WC+s+erillinen WC
  Asuinpinta-ala168 m², ei tarkastusmitattu
  Kerroksia1
  Käyttöönottovuosi1990
  KäyttövesiVesiosuuskunta
  JätevesihuoltoVesiosuuskunta
  Lämmitysjärjestelmä ja sen kuntoMaalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Varaava, alkuperäinen, vuolukivinen Nunna-leivinuuni. Ilmalämpöpumppu Sanyo Shiki Sai Kai otettu käyttöön 2009. Ilmalämpöpumppu huollettu 2019 ( sisä- ja ulkoyksikkö puhdistettu, tarkastettu kylmäaineet ja ulkoyksikön putkia lisäeristetty).
  IlmanvaihtojärjestelmäWallox 121 SE järjestelmä asennettu 7/2020. Lisävarusteena takkakytkin khh:ssa. IV-kanavat puhdistettu ja ilmamäärät säädetty 7/2020.
  KattotyyppiAumakatto
  KateTiili
  Tehdyt kunnostukset ja peruskorjauksetToimeksiantajan teettämät remontit vuonna 2020: RAKENNUSTEKNISET TYÖT: Alapohjarakenteen muutos korokepuulattiasta kaksoisbetonilaataksi. Kodinhoitohuoneen kylmästä varastosta tehtiin tekninen tila. Rakenteet toteutettiin SRTP Oy:n korjaustyösuunnitelman mukaisesti. Kuivien tilojen seinäpinnat tasoitettiin ja maalattiin/tapetoitiin. Kuivien tilojen lattiapinnoitteet uusittiin koko rakennuksen alalla. Kuivien tilojen kattopinnoitteet uusittiin. Vanha kattopinnoite jätettiin kuivissa tiloissa uuden pinnoitteen alle. Märkätilojen (khh, ph, s) seinä, lattia ja kattopinnat uusittiin kokonaisuudessaan. Lattioihin ja pesuhuoneen seiniin asennettiin rakentamismääräysten vaatimusten mukaisesti vesieristeet. Kodinhoitohuoneessa ja saunassa vesieriste nostettiin n. 10 cm seinille. Saunan alumiinipaperin pinta teipattiin kiinni vesieristeeseen. Märkätilojen alueella suoritettiin yläpohjan höyrynsulun tiivistys. Kaikki kiintokalusteet uusittiin. Olohuoneen ummistetun parvekeoven kohdalle asennettiin uusi ovi. Ulko-ovet uusittiin. Teknisen tilan ulko-oveksi asennettiin vanha pääsisäänkäynnin ulko-ovi. Väliovet uusittiin. LVI-TEKNISET TYÖT: Suorasähkölämmitys vaihdettiin maalämpöjärjestelmään. Porakaivon sijainti on esitetty asemapiirroksessa. Lämmönjako muutettiin sähköpattereista vesikiertoiseksi lattialämmitykseksi. Käyttövesijohdot uusittiin (muoviputket suojaputkessa). Viemäri uusittiin pesuhuoneen, kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan osalta. Ilmanvaihtokone uusittiin. Märkätilojen lattiakaivot vaihdettiin. Vesi- ja viemärikalusteet uusittiin. SÄHKÖTEKNISET TYÖT: Ryhmäkeskuksen alapuolelle asennettiin tietoliikennekeskus, jossa verkkokytkin ja antennin vahvistin. Vanhan sähkölämmityksen johdotukset purettiin. Valaisimet uusittiin ja osa valaistuksen johdotuksista uusittiin. Valaistus toteutettiin LED-valoilla. Pistorasiat ja valaisinkytkimet uusittiin. Uuteen tekniseen tilaan asennettiin sähköistys. Huoneisiin vedettiin tietoliikennekaapelointi. Kaapelointi asennettu myös maalämpöjärjestelmään Äppi-seurantaa varten.
  EnergiatehokkuusluokkaB2018
  Huoneiston kuntoHyvä
  VapautuminenSopimuksen mukaan
  Lisätietoja huoneistostaVesisekoittajat (Oras Oy) uuusittu 2020 ja asennettu sähköiset pesukoneventtiilit (apk/pyykkikone), jotka avataan koskettimista ja sulkeutuvat automaattisesti. Lisäksi remontissa uusittu IDO-WC-istuimet. Remontin yhteydessä 2020 asennettu tietoliikennekeskus sähkökeskuksen yhteyteen. Keskuksessa on antennivahvistin sekä tietoliikennekytkin, 4G-retitittimelle. Huoneisiin on vedetty tietoliikennekaapeloinnit. Maalämpöpumpulle vedetty myös tietoliikennekaapeli, jota kautta saa tiedot maalämpöpumpun toiminnoista Nibe-maalämpöpumppu-Äppiin. Tv-antenniin lisätty häiriösuodin. Antennipistorasiat on asennettu huoneistokohtaisesti. Talon ulkovaloja (räystäsLed-valot) ohjataan hämärätunnistimella/kellokytkimellä. Muut ulkovalot (tolppavalot) kytketään päälle normaalisti.

  Tontti

  Tontin pinta-ala6500 m²
  Tontin omistusOma
  KaavoitusYleiskaava
  Rakennusoikeus500 m² Käytetty rakennusoikeus 234 kem2. Käytettävissä oleva rakennusoikeus 266 kem2.
  Lisätietoja rannastaOikeus vesialueisiin ja yhteisranta (Venevalkamaoikeus Pietinlahden venevalkamassa Roukalahdella.)
  AutopaikkaAutotalli ja autokatos
  Maapohjan pinta-ala6500 m²

  Varustus

  KeittiöJääkaappi, täyskorkea pakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi. Kaapistot (Keittiötukku Oy) uusittu runkoineen 7/2020.
  SaniteettitilatPesuhuone: Kosteusanturi (ohjaa automaattisesti talon ilmanvaihtolaitetta suuremmalle kuivattaen ph:een ja s:n nopeammin), kaksi sadesuihkua, sähkötoiminen pyyhekuivain. Sauna: Lauteet haappaa, seinäpaneelit saunasuojalla käsiteltyä haapaa. Harvian sähkökiuas.
  MakuuhuoneVaatehuone/kaapistot
  Muuta kauppaan kuuluvaaLeikkimökki, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet kaikissa huoneisssa paitsi k:ssä ja khh:ssa, roskakatos, jossa 240 ltr:n jätesäiliö, postilaatikko.
  LaajakaistayhteysMobiilinetti 4G-reitittimellä. Lähellä Salokylän linkkimasto. Toimivat yhteydet.
  TelevisioliitäntäYleisantenni
  SäilytystilatKaksi vaatehuonetta, vaatekaapistot.Talon yhteydessä katettu ikkunallinen kylmätila. Talousrakennuksessa lämpöeristetty iratinvarasto.

  Materiaalit

  Keittiö lattiaVinyylilankku
  Keittiö seinätMaalattu
  Kylpyhuone lattiaLaatta
  Kylpyhuone seinätLaatta
  Olohuone lattiaVinyylilankku
  Olohuone seinätMaalattu, tapetti
  Makuuhuone lattiaVinyylilankku
  Makuuhuone seinätMaalattu, tapetti
  Muut huoneetKhh:een, erillisen WC:n ja pesuhuoneen kaapistot uusittu 7/2020 (K-Rauta). Eteisessä liukupeiliovikaapisto.

  Sijainti kartalla

  Hinta- ja asumiskustannukset

  Myyntihinta268 000,00 €
  Velkaosuus0,00 €
  Velaton hinta268 000,00 €
  Lämmityskulut ja taloussähkö (myyjän arvio) 11 000 kWh/vuosi (neljän hengen kulutus)
  Jätehuolto (myyjän arvio)Puhas Oy:n 2022 hinnaston mukaan: 240 ltr:n poltettavan jätteen säiliön tyhjennysmaksu 7,38 €/kerta. Perusmaksu 28,57 €/vuosi. Biojäteastian 140 ltr:n tyhjennysmaksu 6,65 €/kerta tai 240 ltr:n säiliön tyhjennysmaksu 8,94 €/kerta
  Vesi- ja jätevesi (myyjän arvio)Liperin itäisen vesiosuuskunnan 2021 hinnaston mukaan: Käyttövesi 1,61 €/m3, jätevesi 2,55 €/m3.
  Tiemaksut (myyjän arvio)Tiehoitokunnan maksu 88,90 €/vuosi 2022.
  Kiinteistövero405,64 €/vuosi

  Liikenneyhteydet ja palvelut

  LähipalvelutMm. pankki, posti, apteekki, kuntosalit (n. 7 km)
  KoulutSalokylän koulu (n. 2 km), Jyrinkylän yhtenäiskoulu (n. 7 km)
  PäiväkotiYlämylly (n. 7 km), Liperi (n. 8 km)
  LiikenneyhteydetBussipysäkki (n. 0.4 km)
  RuokakaupatYlämylly (n. 7 km)

  Lisätiedot

  AsuntomyymäläKiinteistömaailma Joensuu
  Kotipysäkki Oy, Kauppakatu 25, 80100, Joensuu
  Puh. (013) 222 500
  Lähetä sähköpostia
  VälittäjäOma välittäjäsi
  Ilmoitusta on katsottu251 kertaa