kiinteistönvälittäjä, KED, LKV, YKV, Dias asiantuntija Arja Eskelinenkiinteistönvälittäjä, KED, LKV, YKV, Dias asiantuntija Arja Eskelinen

100% asiakkaista suosittelee

Arja Eskelinen

kiinteistönvälittäjä, KED, LKV, YKV, Dias asiantuntija

Kiinteistömaailma Kuopio Torikartano

arja.eskelinen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 279 8918Soita minulle

Kielitaito

englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

30

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 30 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Minut kiinteistönvälitysala vei mennessään jo vuonna 1987. Vuosien varrella on tullut kosolti koulutusta, kokemusta, näkemystä, huikeita tilanteita – pienestä yksiöstä seuraintaloon, tonteista metsätiloihin – ja kaikkea siltä väliltä. Ja paljon ihania ihmisiä; niin työkavereina kuin asiakkaina. Eikä todellakaan kahta samanlaista päivää. On ilo tehdä tätä työtä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Arja on erittäin miellyttävä ja luonteva myyjä. Osaa kuunnella, ei ole "päällepäsmärinä", mutta on kuitenkin napakka.

Asunnon myyjä

Arja möi äitini omakotitalon. Olen sitä mieltä, että hän ei vain välittänyt asuntoa vaan todella välitti myös ihmisistä. Asunnon myynti/osto on isoin tapahtuma monelle ihmiselle, pelottavakin. Varsinkin vanhemmalle ihmiselle. Tuntui hyvälle, kun hän paneutui asiaan ja huomasi, että hän pitää ihmisistä ja työstään! Aion ehdottomasti ottaa Arjaan yhteyttä, kun oman taloni myynti on ajankohtainen ja suosittelen Arjaa kaikille ystävilleni. Ihanan asiantuntevaa ja sydämellistä palvelua!

Asunnon ostaja

Ostajana olen ajatellut, että välittäjä on ns. vain myyjän asialla, mutta Arja sai minut kyllä tuntemaan, että hän on myös ostajaa varten. Hän kuunteli ja ymmärsi välittömästi, mitä etsimme ja esitteli vain ne kohteet, joista uskoi meidän pitävän. Ostettava kohde löytyi vaivattomasti ja tapaamiset sekä kohteiden katsomiset onnistuivat todella joustavasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, KED, LKV, YKV, Dias asiantuntija Arja Eskelinen
Arja Eskelinen, Kiinteistömaailma Kuopio Torikartano