Myytävät asunnot Helsinki Marjaniemi
OT 1246237 Helsinki 745000 Helsinki Itäkeskus

Ison-Antintie 13, Marjaniemi, Helsinki

192 m² OT, 6h, k, s, 2kph, 2wc, khh-tekn.tila, veranta, oleskelu aula
745 000,00 Velaton hinta
745 000,00 € Myyntihinta

Kiinnostuitko? Jätä maksuton esittelypyyntö.

Ota yhteyttä

MERELLISESSÄ, LUONNONLÄHEISESSÄ MARJANIEMESSÄ
Nyt myynnissä As. Oy Helsingin Ison-Antintie 13 koko osakekanta, joka oikeuttaa hallitsemaan 1747 m2 kiinteistöä sekä sillä sijaitsevaa 192/295 m2 asuinrakennusta sekä autotallirakennusta. HUOM: Rakennusoikeutta jäljellä n.142 m2!

Tässä kodissa on tilaa isollekin perheelle ja omalla pihalla on runsaasti tilaa vapaa-ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa. Voit myös halutessasi rakentaa/rakennuttaa tontille toisen talon läheisillesi tai tehdä YJ:n muutoksen ja hallinnanjakosopimuksella myydä osan tontista jollekin toiselle, joka toteuttaa suunnitelmat.

Rakennuksiin on v.2013-15 aikana tehty kattavia korjaus- ja parannustöitä, mm. maalämpö. Asuintilat on hyvässä kunnossa, ne on lähes kokonaan uusittu/kunnostettu ko. vuosien aikana.

Asunnon alakerrassa on todella iso olohuone, josta käynti kesähuoneeseen. Avokeittiöstä löytyy paljon kaappi- ja laskutilaa ja käynti erill. kylmiöön. Sauna, kylpyhuone, erill. wc, Khh- ja tekninen tila löytyvät nekin alakerrasta.
Yläkerrassa on tilava aula, jossa voit nauttia takkatulen loimusta läheistesi kanssa. 5 tilavaa makuuhuonetta, joissa on runsaasti kaappitilaa, odottaa uusia asukkaitaan. Yläkerrassa on lisäksi erill. Vh ja kylpyhuone-wc, jossa voit lekotella ammeessa ja ihastella luontomaisemia ikkunasta.

Läheltä löydät mitä monipuolisimmat palvelut arjen sujumiseksi ja loistavat kulkuyhteydet moneen suuntaan. Täältä on lyhyt kävelymatka niin Marjaniemen merellisille lenkkipoluille, uimarannalle kuin Itäkeskuksen metrollekin. Mitäpä sitä muuta enää kodiltaan odottaisikaan kuin, että kaikki on kohdillaan –

TERVETULOA toteamaan itse - Soita ja sovi oma esittely perheellesi.

Seuraava esittelyaika ei ole vielä sovittu. Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

Kiinteistön tiedot

Kohdenumero
1246237
Talotyyppi
Omakotitalo
Sijainti
Ison-Antintie 13, 00930 Helsinki
Kaupunginosa
Marjaniemi
Huoneluku
6h+k+s+2kph+2wc+khh-tekn.tila+veranta+oleskelu aula
Asuinpinta-ala
192 m², ei tarkastusmitattu
Kokonaispinta-ala
328 m²
Kerroksia
2
Rakennusvuosi
1982
Lämmitysjärjestelmä ja sen kunto
Maalämpö; Stiebel Eltron
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen
Kattotyyppi
Mansardi
Tehdyt kunnostukset ja peruskorjaukset
TALO 2013: Rakennettu sauna kokonaan uudeksi, Uusittu pesuhuoneen katto, Uusittu eteisen ja keittiön katto, Pinnoitettu alakerran nurkkahuone uudelleen, Uusittu yläkerran pesuhuoneen katto, Asennettu maalämpö, Tarkastettu katon kunto ja laitettu peltikatto, Uusittu kaikki sisäovet karmeineen, Uusittu TV-antenni- järjestelmä, Rakennettu talon ympärille vesiputket, salaojap. vai mitkä? Uusittu kaikki 4 ulko-ovea, Vaihdettu jääpakastekaapin moottori uuteen ja huollettu koneisto, TALO 2014: Puhdistettu sisäilmaverkosto, Uusittu koko keittiö, paitsi lattia, Tasoitettu talon tiilipinta ja rapattu valkeaksi, TALO 2015: Maalattu alakerta ja olohuoneen katto, tasoitettu ja maalattu kaikki ikkunalaudat, Maalattu keittiö osittain, muutettu 1 sähköpiste, Maalattu yläkerta, Yläkerran pienin huone: poistettu vanha tapetti, pinnat tasoitettu ja maalattu, AUTOTALLI 2013-2014: - Asennettu uudet rulo-ovet, Puhdistettu ja maalattu katto, Uusittu rännit, Laitettu uudet ovivalot, Laitettu tallin reunakivetys, Rapattu autotalli valkeaksi, PIHA JA TYÖT TONTILLA 2013-2014: Puita kaadettu tontilta 9 kpl, Grillirakennus purettu, Autotallin takainen varasto purettu, Tarkennusmitattu ja merkitty tontinrajat, Uusittu Pihakivetys ja entinen osuus tasoitettu, Uusittu tontin kadunvastainen aita kivetyksellä ja puuaidalla Uusittu talon ulkovalot ja päätyvalo, Koko piha ruopattu, tasoitettu ja laitettu uusi multaus, Istutettu pihatuijat, Istutettu Rodot, Istutettu nurmikko koko tontille, Uusittu pihan istutuksia.
Energiatehokkuusluokka
B2018
Huoneiston kunto
Hyvä, Asuintilat on hyvässä kunnossa, lähes kokonaan uusittu/kunnostettu 2013-15. Tiedot on saatu ed.men. omistajalta, myyjä ei ole koskaan asunut kiinteistöllä, asunnossa.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Tontti

Tontin pinta-ala
1747 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitus
Asemakaava
Kaavoituksen lisätiedot
Kaavan lisätietoja: AO ja AP -Korttelialueilla: Ellei kaavassa ole toisin määrätty pienin tontti, jolle saa rakentaa kaksi asuntoa on 900m2. Suuremmilla tonteilla saa rakentaa yhden asunnon kutakin tontin 600m2 kohti ja lisäksi yhden asunnon jäljelle jäävää täyttä 400m2 kohti. Tontille saa asumakaavassa osoitetun rakennusoikeuden lisäksi rakentaa autotalleja, -katoksia, asunnon ulkopuolisia varastotiloja ja muuta talousrakennustilaa sekä lasikuisteja, viher- ja kasvihuonetilaa pinta-alaltaan yhteensä enintään 20% sallitusta asuntokerrosalasta, kuitenkin siten, että lasikuistien, viher- ja kasvihuoneiden pinta-ala ei ylitä 5% sallitusta asuntokerrosalasta. Rakentamattomat tontinosat, joita ei käytetä leikkipaikkoina, kulkuteinä eikä pysäköintiin, on istutettava tai pidettävä puistomaisessa kunnossa. Istutettavilla alueilla tulee olla kotimaisia puulajeja väh. 1 puu tontin pinta-alan 100m2 kohti. Tontit on kadun puolelta aidattava pensasaidalla, kivimuurilla tai rakennuksen tyyliin ja julkisivumateriaaliin soveltuvalla muulla aidalla, ellei maasto sitä estä. Näiden enim. korkeus on 1,2m jne. lisätied. asemakaavasta.
Rakennusoikeus
0,25 e Kokon. RO 437m2, RO:ta jäljellä n.142m2
Lisätietoja rannasta
Ei rantaa
Muut tontilla olevat rakennukset
Autotalli ja varastorakennus
Autopaikka
Autotalli, pihapaikka
Piha-alueet
Sisääntuloväylä kivetetty, muuten nurmikkoa. Pensaita ja puita
Maapohjan pinta-ala
1747 m²

Varustus

Keittiö
Kaapistot, Festivokylmiö, astianpesukone, erillisuuni- ja taso, liesituuletin hormiin, kiinteät valaisimet. Keittiöstä käynti erilliseen kylmiöön, jossa korkea pakastekaappi ja hyllyjä 2.seinällä
Saniteettitilat
Ak sauna: sähkökiuas, Kph: suihku, korkeakaappi Erill.wc: allaskaapisto, peili, wc, Bidee-suihku, Yk Kph: amme, peili- ja allaskaappi, wc, Bidee-suihku. Kiinteät valaisimet.
Makuuhuone
Mh1: 4-ov. liukuovikaapisto+avohyllypääty Mh2: 3-ov. liukuovikaap.+avohylly+pääty Mh3: 2-ov. peililiukuovikaap.+2 os.avohyllystö Mh5: 4-ov. peiliovikaap. ja 2-ov. liukuovikaapisto +2 os.avohyllystö
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ak: Stiebel Eltron maalämpöpumppu, lämminvesivaraaja Yk aula: takka, ei varaava
Säilytystilat
Kaapistot, vaatehuone, ulkovarasto AT:n yhteydessä

Materiaalit

Keittiö lattia
Laatta
Keittiö seinät
Välitila lasilevy, maalattu
Kylpyhuone lattia
Laatta, lattialämmitys
Kylpyhuone seinät
Laatta
Olohuone lattia
Parketti
Olohuone seinät
Maalattu
Makuuhuone lattia
Parketti, laminaatti
Makuuhuone seinät
Maalattu
Muut huoneet
Ak Tekn.tila: kaapistot Eteinen: 3-ov. peililiukuovikaapisto+avohyllypääty

Ison-Antintie 13, Marjaniemi, Helsinki

Hinta ja asumiskustannukset

Myyntihinta
745 000,00 €
Velkaosuus
0,00 €
Velaton hinta
745 000,00 €
Lämmityskulut, muu kuin sähkö (myyjän arvio)
Maalämpö
Lämmityskulut ja taloussähkö (myyjän arvio)
n. 1 935 €
Jätehuolto (myyjän arvio)
n. 219 €
Vesi- ja jätevesi (myyjän arvio)
n. 1 148 €
Tiemaksut (myyjän arvio)
n. 163 €
Muut maksut
Kustannukset ovat vuodelta 2018, ne sis. alv ja mahd. siirto- ym.maksut. Tiedot saatu puh. 3/19 palveluntuottajalta
Kiinteistövero
n. 2 619 €

Lainalaskuri

Kohteen hinta
Omat säästöt
Laina-aika
Korkoprosentti
%
Kuukausierä [[ monthlyDue | currency:"":",":" ":0 ]] €/kk

Liikenneyhteydet ja palvelut

Lähipalvelut
Leikkipuisto Iso-Antin kentät n.240m, Oskarinpuisto, Rakettipuito n.440m, Ystävyydenpuisto, Mniemen Venesatama ja VPK n.490m, Mniemen siirtolapuutarhat n.590m, Mniemen uima-ranta, Itiksen palvelut n.1,2km, Strömsinlahden venesatama (n. 1,3 km)
Koulut
Mniemen pikku koulu n.200m, Hgin Kielilukio, Itäkeskuksen peruskoulu n.1,2km, Puotilan ala-aste n.1,3km, Stadin ammatti- ja aikuisopisto n.1,3km, Rvuoren ala-aste, Vartiokylän yläaste n.1,6km, Botby Grundskola (n. 2,4 km)
Päiväkoti
Pk Vaapukka n.170m, Ryhmäperhepk Puolukka n.340m, Pk Herukka, Pk Lakka, Botby Daghem n.360m, Perhepäivähoito n.375m, lukuisia Pk:ja (n. 1 km)
Liikenneyhteydet
HSL pysäkki n. 330m, Metroas. Itis n.1,1km, Metroas. Puotila (n. 1,7 km)
Ruokakaupat
City-market Easton n.800m, S-market, Lidl Itis n.1,2km, Stockmann Itis n.1,4km, Prisma Pharju (n. 1,5 km)


Lisätiedot

Asuntomyymälä
Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus
Asuntovirta Oy Itäkeskus, Tallinnanaukio 6, 00930, Helsinki
Puh. (09) 3436 370
Lähetä sähköpostia
Välittäjä
Oma välittäjäsi tai Terttu Niiniskorpi p. 0400 773 372 tai terttu.niiniskorpi@kiinteistomaailma.fi
Ilmoitusta on katsottu
493 kertaa

Katso myös nämä

Ihmiset, jotka katsoivat samoja asuntoja kuin sinä katsoivat myös näitä »