Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 366 3604Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Pirkko Toiviainen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Liikuntarajoitteisten tai vanhusten asunnot, Kuolinpesät, Arvoasunnot, Uniikit kohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Ystävällistä, täsmällistä ja tahdikasta kiinteistönvälityksessä 2000-luvun alusta. Koulutustausta: LKV, FM. Kun haluat kodinvaihtoosi osaamista ja helppoutta, soita minulle ja tehdään kodinvaihtosuunnitelma. Käydään yhdessä läpi aikataulutus, rahoitus ja uuteen kotiin tai nykyisen kodin myymiseen liittyvät toiveet ja odotukset. Olipa asiasi ostaminen, myyminen tai vaikkapa konsultaatio missä tahansa asumiseen liittyvässä asiassa, olethan yhteydessä! Saat luotettavan markkinakatsauksen ja myyntisuunnitelman veloituksetta. Autan mielelläni myös ensiasunnon ostajia kaikissa ostamiseen liittyvissä asioissa. Ystävällisin yhteistyöterveisin Pirkko

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä auttoi myös paljon uuden asunnon ostoon liittyvissä asioissa, kuten kommentoi tarjoustamme ja kauppakirjaa. Välittäjään sai myös nopeasti yhteyttä tarvittaessa.

Asunnon ostaja

Pirkko Toiviainen on todellinen asiantuntija tehtävässään. Koin tämän hyvin henkilökohtaisesti ja olen tyytyväinen lopputulokseen. Ei ole tyrkky, antaa tilaa, kuuntelee ja jotenkin aavistaa (vastusteluista huolimatta!) mitä (alue, asunto) kannattaisi katsoa. Tässä asuntokaupassa oli myös mukana toinen välittäjä. Haluan antaa silti palautteen Pirkolle, koska juuri hänen ohjauksensa ansiosta löysin välilaskupaikan vuokra-asuntoon ja sitten jatkui taas asunnon etsintä.

Asunnon myyjä

Paljon kiitoksia erittäin hyvästä myyntityöstä ja mainiosta yhteistyöstä. Kaikki sujui erinomaisesti! Pirkko on huippuammattilainen, vastuuntuntoinen ja hyvin aktiivinen, mutta ei olekaan tungetteleva. Hän on jaksanut soittaa myyntikohdasta melkein vuoden ja vaikka olen löytänyt välittäjiä joilla välityspalkkio oli huomattavasti edullisempi, valitsin Pirkon koska hän on jaksanut tehdä niin hyvää työtä pitkään. Hän oli aina käytettävissä, hoiti asiat sujuvasti, ammattitaidolla ja erittäin miellyttävällä tavalla. Varmasti harkitsen samaa välittäjää seuraavallakin kerralla ja suosittelen lämpimästi häntä ystäville ja tuttaville. Ei mitään valittamista.

Asunnon ostaja

Pirkko hoiti asiat joustavasti ja jäntevästi. Voin suositella.

Asunnon myyjä

Hyvä oli että oli tilastotiedot alueen myydyistä asunnoista valmiina mukana. Kaikin puolin pätevä välittäjä.

Asunnon myyjä

Olen erittäin tyytyväinen tapaan, jolla asunnon myyntiä tehtiin. Myynti saatiin nopeasti käyntiin erittäin ammattitaitoisesti. Kommunikointi välittäjän kanssa toimi erinomaisesti ja sujuvasti. Tarjouskauppa oli ehdottoman oikea valinta.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi erittäin hyvin eri osa- alueilla ja osoitti todellista ammatillista osaamista. Ei mitään asioita, joita olisi voinut tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Kotikäynti ei olisi voinut olla enää parempi. Välittäjä osoitti erinomaista asiantuntemusta, täsmällisyyttä ja valmiutta kuunnella asiakkaan toivomuksia.

Asunnon myyjä

Pirkko Toiviainen hoiti välitystehtävän hyvin ammattitaitoisesti alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Parhaat kiitoksemme Sinulle ammattitaitoisesti hoidetusta kotimme myynnistä. Asiat loksahtivat kohdalleen ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien, ja perhe löytyi ostajaksi ilman julkisia näyttöjä. On erinomaista, että prosessi saatiin päätökseen viime perjantaina. Näin kesää on jäljellä muuttamiseen liittyvien ponnistelujen jälkeen. Rhodot kukkivat lähtiessämme todella kauniisti!

Asunnon ostaja

She explains all the points very clearly and answers all the questions we have. Also she suggests the better direction when customer has confusion. We really like to contact the broker in future if we still plan to buy another house.

Asunnon ostaja

Antakaa Pirkolle palkankorotus! Hän oli ihan huippu välittäjä, aina tavoitettavissa ja osasi vastata ihan kaikkeen, mitä kysyimme.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui loistavasti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, vastaava hoitaja, LKV, FM Pirkko Toiviainen
Pirkko Toiviainen, Kiinteistömaailma Helsinki Taka-Töölö