yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Marko Välimäkiyrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Marko Välimäki

100% asiakkaista suosittelee

Marko Välimäki

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus

marko.valimaki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 588 0005Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Marko Välimäki
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

36

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 36 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen toiminut pääkaupunkiseudulla kiinteistönvälittäjänä yhtäjaksoisesti vuodesta 1998 alkaen ja vuodesta 1999 Kiinteistömaailmassa. Kiinteistömaailma on hyvämaineinen, tunnettu brändi; sen tunnettuus kaikkialla Suomessa on yli 90 %. Valtakunnallinen ketjumarkkinointi varmistaa, että Kiinteistömaailma tunnetaan kaikkialla Suomessa parhaimpana asuntojen myyjänä. Kiinteistömaailmalla on tuoreimmat järjestelmä- ja informaatioratkaisut. Nykyaikaisten järjestelmien ansiosta tieto liikkuu meillä nopeasti niin sisäisesti kuin asiakkaiden suuntaan. Oletpa sitten ostamassa tai myymässä, Sinulla on rautaisen vahva osaaminen käytettävissä. Soita vaikka jo tänään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ikäihmiselle on kodin myyminen haastava toimenpide. Pelkää, että ei ymmärrä myyntiin kuuluvia menettelyitä. Pelkää, että ei osaa kertoa oikein kaikkea asiaankuuluvaa. Siksi välittäjän tapaaminen ja valinta ovat avainasemassa. Sinä kuuntelit rauhallisesti ja kohteliaasti samalla arvioiden tarkkasilmäisesti asuntoani. Laitoit asiat liikkeelle nopeasti. Olet pitänyt minut hienosti ajan tasalla. Ja tulos oli erinomainen. Arvostan suuresti asiantuntemustasi, rauhallista tehokkuuttasi ja ystävällistä tapaasi kohdata toinen ihminen. Kiitos, Marko!

Asunnon myyjä

Ei ollut kiire, kuunneltiin asiakasta, yhteistyö oli sujuvaa ja mutkatonta.

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli kaiken kaikkiaan hyvä. Välimäki osoittautui alansa ammattilaiseksi

Asunnon myyjä

Kaikki sujui ripeästi ja ammattitaitoisesti.

Asunnon myyjä

Terve! Vastasin äsken saamani palautekyselyyni ja haluan mainita muutaman asian. Syy miksi valitsimme teidät liittyy Marko Välimäen 15 vuoden takaiseen myyntiprosessiin. Kyse oli vanhempieni kiinteistön myynnistä Marjaniemessä. Siitä jäi vanhemmilleni positiivisesti mieleen haastavassa myyntiprosessissa. Samalla tyylillä olette jatkaneet erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Erittäin asiantunteva ja sympaattinen välittäjä ja tuli tunne että luottavaisin mielin voin antaa asunnon myyntiin

Asunnon myyjä

Ote oli ammattimainen ja tapaamiseen oli valmistauduttu. Välittäjä oli myös kiinnostunut muun muassa taloyhtiömme yhteisistä tiloista.

Asunnon myyjä

Marko Välimäki hoiti asuntomme myynnin asiantuntevasti, ja tehokkaasti. Erityisesti pidimme hänen rauhallisuudestaan.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui oikein mukavasti! :) Olen hyvin tyytyväinen välittäjään ja Kiinteistömaailmaan.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi erittäin aktiivisesti ja piti minut hyvin ajantasalla myynnin tapahtumista. Marko on huippuammattilainen!

Asunnon myyjä

Marko antoi heti luotettavan ja asiantuntevan vaikutelman. Hän ehdotti myös aktiivisesti, miten tilanteessani voisi toimia ja lähetti heti lisätietoja sähköpostitse. Kaikin puolin asiointi oli vaivatonta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV Marko Välimäki
Marko Välimäki, Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus