kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sari Aaltonenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sari Aaltonen

100% asiakkaista suosittelee

Sari Aaltonen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö

sari.aaltonen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 40 060 0323Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Sijoitusasunnot, Uudiskohteet, Omakotitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

37

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 37 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Oman kodin myyminen ja uuden ostaminen on tärkeitä asioita elämässä – ne vaativat aikaa ja energiaa kaikilta osapuolilta. Sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee myös asuntokaupassa. Myyntiprosessin huolellinen valmistelu ja suunnittelu luo pohjan onnistuneelle kaupalle - siksi räätälöin kodillesi yksilöllisen myyntisuunnitelman toiveesi huomioiden. Vuosien kokemus asuntokaupoista eri rooleissa, niin pankissa kuin kiinteistönvälittäjänäkin sekä LKV- ja LVV- tutkinnot antavat hyvän pohjan luoda luottamuksellinen ja ammattitaitoinen suhde niin myyjään kuin ostajaankin. Olen positiivinen, kärsivällinen ja sinnikäs. Nautin haasteista ja tavoitteena onkin löytää paras lopputulos niin myyjän kuin ostajankin kannalta! Oletko myymässä tai ostamassa? Ota yhteyttä niin tehdään unelmistasi totta! Service also in English

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Hyvä asenne ja asiantuntemus! Asiat hoituivat sovitulla tavalla ja joustavasti.

Asunnon myyjä

Tiedottaminen sekä välittäjältä että sähköpostitse myynnin etenemisestä kiitettävää. Asuntomme kuvat ja tiedot todella ammattitaidolla tehty.

Asunnon ostaja

Olin erittäin tyytyväinen Sariin, joka hoiti esittelyyn, tarjouksen tekoon sekä itse kauppaan liittyvät asiat moitteettomasti. Vaikka olinkin ostajan asemassa ja välittäjä pitkäaikaisessa suhteessa myyjään, niin minulle tuli tunne, että välittäjä tuki myös minua ja ajetteli myyjän rinnalla myös minun etua. Sarin kanssa asuntokauppa tuntui turvalliselta.

Asunnon myyjä

Sari oli huippu välittäjä. Asiat toimivat, Sarin kanssa oli miellyttävä tehdä yhteistyötä. Koko myyntiprosessista jäi miellyttävä olo ja uskon Sarin työn tuoneen lisäarvoa ja nopeuttaneen myyntiprosessia.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen ja miellyttävä välittäjä, erottui heti edukseen. Välittäjä oli lämpimän ystävällinen, mutta silti hillitty ja hienostunut, ei sellainen päällekäyvä väkisin tuputtaja. Sari antoi rauhassa katsella asuntoa, ei ollut kiireessä kyselemässä kelloa vilkuillen. Kaupat sujuivat hienosti, hän hoiti asiat valmiiksi ja neuvoi monissa seikoissa koska tämä oli ensimmäinen osakehuoneisto minkä ostin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Sari Aaltonen
Sari Aaltonen, Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö