40.594.52h-5hKalasatamankatu 36, Helsinki, 00580

Asunto Oy Helsingin Verkkosaari

283 698 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin VerkkosaariUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY HELSINGIN VERKKOSAARI

Tervetuloa uuden aikakauden asumiseen Helsingissä! Rakenteilla oleva As. Oy Helsingin Verkkosaari on täydellisen sijainnin helmi aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Kalasatamankadun ja Vanhan Talvitien kulmaan nouseva 7-kerroksinen kerrostalo kohoaa ylpeänä, tarjoten kaupunkiasumisen parhaat puolet.

Tämä moderni Hitas-kohde valmistuu kesäkuussa 2024 ja tarjoaa yhteensä 42 asuntoa. Vaikuttava arkkitehtuuri yhdistyy huolella valittuihin yksityiskohtiin, ja jokainen koti hehkuu tyylikkäitä värimaailmoja ja laadukkaita materiaaleja. Asunnoissa nautitaan miellyttävästä vesikiertoisesta lattialämmityksestä sekä keskitetystä viilennysjärjestelmästä, joka toteutetaan lattiaviilennyksen ja ilmanvaihdon tuloilman viilennyksen kautta – kaukokylmää hyödyntäen.

Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen käytännöllisiä etuja, kuten huoneistokohtaiset irtaimistovarastot ensimmäisessä kerroksessa, talopesulan ja kuivaushuoneen. Ylimmässä kerroksessa odottavat upea saunaosasto, monikäyttötila ja avaran kattoterassin henkeäsalpaavine näkymineen.

As. Oy Helsingin Verkkosaaren asukkaat pääsevät nauttimaan ympäristön monipuolisista palveluista, sillä lähellä sijaitsevat kauppakeskus Redi ja Helsingin keskustan syke. Metroasema on kävelymatkan päässä, tuoden kaupungin parhaat kohteet entistä lähemmäs. Merelliset ulkoilualueet ja harrastusmahdollisuudet kukoistavat ympärillä, tarjoten täydellisen tasapainon kaupunkielämän ja luonnon välillä.

Nyt on mahdollisuutesi olla osa tätä upeaa kokonaisuutta – muutamia asuntoja on vielä vapaana. Liity joukkoon ja koe Helsingin kaupunkiasumisen uusi ulottuvuus!

Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan lisää!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.