Myytävät asunnotEspooOlari
KT1363786EspooEUR145000Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva
53,5 / 53,52h, k, kph, lasitettu parveke

Kuutamokatu 6, Olari, Espoo

145 000,00 €Velaton hinta
139 509,39 €Myyntihinta
53.5Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Asunnon pohjakuva
Käytännöllinen pohjaratkaisu
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Näkymä olohuoneesta ja parvekkeelta
Näkymä olohuoneesta ja parvekkeelta
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Makuuhuoneen näkymä keskuspuistoon
Makuuhuoneen näkymä keskuspuistoon
Siisti ja toimiva keittiö
Siisti ja toimiva keittiö
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Asunnon pohjakuva
Käytännöllinen pohjaratkaisu
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Näkymä olohuoneesta ja parvekkeelta
Näkymä olohuoneesta ja parvekkeelta
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Makuuhuoneen näkymä keskuspuistoon
Makuuhuoneen näkymä keskuspuistoon
Siisti ja toimiva keittiö
Siisti ja toimiva keittiö
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
Kuutamokatu 6, Olari, Espoo
kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Sari Myntti

Sari Myntti

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

sari.myntti@kiinteistomaailma.fi

puh. 040 748 8242

Läpitalon kaksio

  • Upea näkymä merelle asti
  • Palvelut lähellä

Espoon Olarissa sijaitseva muuttovalmis läpitalon päätykaksio, joka on hissitalon 7/8 kerroksessa. Huoneistossa on tilava olohuone, makuuhuone ja keittiö sekä lasitettu parveke. Asunnon kaikista ikkunoista on upeat näkymät. Olohuoneen ja parvekkeen näkymä avautuu yli Olarin ja Matinkylän aina merelle asti. Keittiön ja makuuhuoneen näkymät kantavat kauniin männikön yli keskuspuistoon, jossa on viihtyisät ulkoilureitit ympäri vuoden. Kaikki tarvittavat palvelut kulkuyhteyksineen ovat lähellä. Kauppakeskus Iso Omenaan ja metrolle on vain noin 1,5 kilometriä. Yhtiössä on alkamassa linjasaneeraus ja ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa mm. kylpyhuoneeseen valittaviin materiaaleihin.

Sovi esittely

Seuraava esittelyaika ei ole vielä sovittu.
Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

Myymälä

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva(Adream Espoon Kodit Oy )Espoonlahdenkatu 10, 02320 Espoo050 433 0963
Lue lisää

Asunnon tiedot

Kohdenumero1363786
TalotyyppiKerrostalo
SijaintiKuutamokatu 6, 02210 Espoo
KaupunginosaOlari
Huoneluku2h, k, kph, lasitettu parveke
Asuinpinta-ala53.5 m², yhtiöjärjestyksen mukaan
Kokonaispinta-ala53.5 m²
Kerros7/8
HissiKyllä
Näkymät asunnostaPuistomaiset, Näkymät olohuoneesta yli Olarin ja Matinkylän aina merelle ast.i
Ikkunoiden suunnatpohjoinen, etelä
ParvekeKyllä, lasitettu
Parvekkeen suuntaEtelä
EnergiatehokkuusluokkaE2018
OmistusOmistus osoitetaan paperisella osakekirjalla
Huoneiston kuntoHyvä
VapautuminenHeti

Varustus

KeittiöJääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kaapistot
SaniteettitilatKylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, pyyhekuivain
LaajakaistayhteysElisa Oyj 10M/10M
TelevisioliitäntäElisa Kaapeli-TV-järjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli)
Säilytystilat asunnossaKaapistot, kellarikomero

Tilat, materiaalit ja varustus

Keittiön lattiaMuovi
Keittiön seinätMaalattu
Kylpyhuoneen lattiaLaatta
Kylpyhuoneen seinätLaatta
Olohuoneen lattiaParketti
Olohuoneen seinätTapetti, maalattu
Makuuhuoneen lattiaParketti
Makuuhuoneen seinätMaalattu, tapetti

Sijainti kartalla

Hinta- ja asumiskustannukset

Myyntihinta139 509,39 €
Velkaosuus5 490,61 €
Velaton hinta145 000,00 €
Hoitovastike240,75 €/kk
Rahoitusvastike40,13 €/kk
Yhtiövastike yhteensä280,88 €/kk
Vesimaksu29 €/hlö/kk
Lisätietoja kustannuksistaYhtiökokouksessa 14.3.2024 annettu kiinteistösaneerausta varten lainavaltuutus 6.000.000€, jolla laskettuna tämän asunnon osuus tulisi olemaan n. 53.000€.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Kirstilax
TalotyyppiKerrostalo
Tontin pinta-ala5286.8 m²
Tontin omistusOma
Rakennusvuosi1974
RakennusmateriaaliBetoni
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
KattotyyppiTasakatto
KateKumibitumi
Kiinteistön hoidosta vastaaOlarin Huolto Oy
Taloyhtiössä onHissi, 3 saunaa, ulkoiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, 2 askarteluhuonetta, kuivaushuone, kaapeli-TV, Elisa laajakaista 10/10M, väestönsuoja
Rakennukseen tehdyt korjaukset2016 kiinteistöautomaation uusiminen, pihavalaistuksen saneeraus ja valopisteiden lisääminen, julkisivu-urakan jälkeisten vihertöiden ja aitojen teettäminen, valaisimien vaihto led-polttimoihin yhtiön yhteisissä tiloissa, poistoilmahormiston puhdistus ja säätö, piha-asfaltoinnin laajennus DEF talon itäpäätyyn ja paikkauskorjaukset, reunakivetyksien rak, kattojen ja roskah. pellit korjaus, ABC talon kiukaiden uusiminen, DEF talon saunan kalusteiden, ovien ja suojarakenteiden korjaus ja uusiminen. 2017 Bauer vedenkäsittelylaitteiston käyttöveden pääsulkuun.2018 Ylätalon kylmäkellarin purkaminen kylmälaitteen rikkoutumisen vuoksi. Pysäköintipaikat: Sähkötolppien, valaistuksen ja sähkökulutuksen mittaamisen asentaminen. Hybridiautojen lataamiseen varautuminen ja paikkojen asfaltointi maatöineen. Ylätalon reunasepelöinnin kunnostaminen. B-portaan huippuimurin uusiminen. 2019 Vesikatteiden kuntotarkastus , Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien uusi kuntotutkimus, Paikoitusalueen peruskorjaus (sähköt, valaistus, tolpat, asvaltointi), Kotihoidon avausjärjestelmän asennus C-portaan ulko-oveen (Tunstall), A-portaan ilmanvaihtokojeen uusiminen, Hybridisähköautojen latausmahdollisuus paikoitusalueella, 2020 Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, 2021 Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, salaojien painehuuhtelu, C-portaan IV-kojeen uusiminen, kellaritilojen jäte- ja sadeveden valurautaviemärien uusiminen, 2022 Iv-järjestelmien puhdistus ja säätö, hybridiautojen latauspaikkojen varustus, vesijohtojen uusimisen ja viemärien kunnostuksen/ uusimisen hankesuunnittelu. Parvekkeiden elementtisaumojen uusiminen 2023
Tiedossa olevat korjaukset2023-2032: energiatodistuksen uusiminen, lukituksen uusiminen, leikkipaikan turvatarkastus, kiinteistösaneeraus sis. vesijohtojen uusimisen ja viemärien uusimisen, parvekkeiden pieliseinien kunnostus, salaojien painehuuhtelu, pihakunnostus, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus.
Ostajalle aiheutuvat kustannuksetYhtiökokouksessa 14.3.2024 annettu 6.000.000€ lainavaltuutus kiinteistösaneerausta varten.
LunastusoikeusLunastusoikeus yhtiöllä Kts. YJ §17
MuutaYlimääräinen yhtiökokous 14.3.2024 hyväksyi hallituksen päätösesityksen kiinteistösaneerauksesta. Ylimääräinen yhtiökokous 9.11.2023: Vahvistettiin kiinteistön peruskorjaushankkeen hankesuunnittelu päättyneeksi 11.10.2023. Vahvistettiin hankeselvityksen mukainen korjausvaihtoehto A kilpailutuksen pohjaksi. Samalla päätettiin, ettei sukitusmenetelmää käytetä eikä sisällytetä kilpailutukseen. Päätettiin, että kilpailutus sisältää seuraavat osakokonaisuudet. Yksityiskohdat on esitetty osakkaille jaetussa hankeselvityksessä. Vahvistettiin, että esitetyt uudet energiaratkaisut (maalämpö, lämmön talteenotto, viilennyslaitteet, aurinkopaneelit) selvitetään ja kilpailutetaan omana osakokonaisuutena ottaen huomioon kiinteistösaneerauksen yhteydessä tarvittavat tilavaraukset sekä kokonaistoimituksesta saatavat mahdolliset hyödyt ja edut. Tämä antaa myös mahdollisuuden toteuttaa uusien energiaratkaisujen urakat myöhemmin. Päätettiin, ettei lisäkerrosrakentamista toteuteta kannattavuusselvitysten osoittaman tappiollisuuden, hankkeen riskipitoisuuden ja rakentajien kiinnostuksen puutteen vuoksi. Valtuutettiin hallitus käynnistämään tässä kokouksessa tehtyjen päätösten pohjalta hankeselvityksen vaihtoehdon A mukaan KVR-urakan kilpailutusvaihe. Yhtiökokous 3.4.2023: Päätettiin uusi lukitus Iloq älyavain lukitusjärjestelmällä. Annettiin hallitukselle valtuudet rahoittaa lukitushanke pääomarahoitteisesti enintään 80 000 € lainalla tai limiitillä, laina-aika enintään 5 vuotta. Yhtiökokous 25.5.2021:Päätettiin linjasaneerauksen hankesuunnittelun ja kellaritilojen valurautaviemärien uusimisen rahoituksesta seuraavaa: Päätettiin rahoittaa hankkeet pääomarahoitteisesti enintään 100.000,00 euron lainalla tai limiitillä ja valtuuttaa hallitus tai sen nimeämä taho. Lainan takaisinmaksuaika enintään 10 vuotta. Yhtiökokous 12.5.2022: Laajennussuunnitelmien sekä projektijohtajan kustannusten kattamiseksi hallitus valtuutettiin nostamaan enintään 100 000 euron pankkilaina vuoden 2021 yhtiökokouspäätöksen mukaisesti. Ks. yhtiöjärjestys 16 § vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä. Koska 2019 tehdyn tutkimuksen perusteella välitöntä tarvetta linjasaneerauksen aloittamiselle ei ole, odottaa hallitus vuoden 2022 tutkimusta. Linjasaneerauksen hankesuunnittelun aloittamisesta ei vielä ole konkreettista päätöstä. Tiedote elokuu 2023 Konkreettiset tavoitteet, hankesuunnitelma (eli mitä saneerataan) sekä alustava arvio kokonaiskustannuksista esitetään syksyllä osakkaille. Osakkaat päättävät hankesuunnitelman toteuttamisen laajuudesta ja tasosta syksyn ylimääräisessä yhtiökokouksessa, johon kutsut lähetetään erikseen.
Huoneistot yhteensä96 kpl
Asuinhuoneistojen kokonaispinta-ala5979 m²
OsakeluetteloOsakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään

Liikenneyhteydet ja palvelut

LähipalvelutKeskuspuiston ulkoilumaastot (n. 0.2 km)
KoulutPäivänkehrän koulu (n. 0.7 km), Olarin lukio (n. 0.9 km), Espoon Steinerkoulu (n. 0.7 km), Opinmäki (myös International School) (n. 2.5 km)
PäiväkotiAlueella useita (n. 0.5 km)
LiikenneyhteydetBussi (n. 0.5 km), Metro Matinkylä (n. 1.5 km)
RuokakaupatS-market (n. 0.4 km), Prisma (n. 1.1 km), Iso Omenan ruokakaupat (n. 1.5 km)

Lisätiedot

AsuntomyymäläKiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva
Adream Espoon Kodit Oy , Espoonlahdenkatu 10, 02320, Espoo
Puh. 050 433 0963
Lähetä sähköpostia
VälittäjäOma välittäjäsi
Ilmoitusta on katsottu275 kertaa
Vastuullista välittämistä

Olari, Espoo

Olari sijaitsee Espoon keskuspuiston kupeessa

Olarin kaupunginosa sijaitsee Etelä-Espoossa. Rakennuskannalta Olari voidaan jakaa kahteen osaan Ala- ja Ylä-Olariin. Ylä-Olrain tunnistaa korkeista, punatiilisistä kerrostaloista, Ala-Olarin puolestaan rivi- ja omakotitaloista. Olarin pohjoisosasta l&oum...