Myytävät asunnotEspooTapiola
KT1347684EspooEUR396800Kauniainen, Kauppakeskus Grani
48,5 / 48,52h, avok, alkovi/työhuone, kph, vh, lasitettu parveke

Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo

396 800,00 €Velaton hinta
257 700,00 €Myyntihinta
48.5Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Asunnon pohjakuva
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Asunnon pohjakuva
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 C 52, Tapiola, Espoo

Muuttovalmis - yhtiö valmistunut 16.8.2023

  Muuttovalmis - yhtiö valmistunut 16.8.2023! Asunto Oy Tuulikello 2 sijaitsee rauhaisalla alueella Tapiolassa tennispuiston kupeessa, Tuuliniityn uudella asuinalueella. Yhtiössä on 66 asuntoa omalla tontilla kahdessa eri rakennuksessa. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 26,5 m²-149,5 m²:n välillä, osa asunnoista on 2-kerroksisia. Taloyhtiön pihalta löytyy yhteiskäytössä oleva pihatalo, jossa on saunaosasto ja kerhotila. Lisäksi taloyhtiöllä on oma pieni verstas, jossa voi nikkaroida tai korjailla vaikka pyörää. Taloyhtiössä on myös pesutupa, kuivaushuone, pyörä- ja irtainvarastot. Suojaisaa piha-aluetta ympäröivät Tuulikello 1, 2 ja 3. Tontti rajoittuu Hakalehdon puistoalueeseen. Taloyhtiöllä myös yhteinen parkkihalli, josta voi ostaa itselleen omana osakkeenaan olevan autohallipaikan. Yleisesittelyt sisustetussa esittelyasunnossa A01 (4h+kt+s, 101,5 m², 1.krs). Mikäli olet kiinnostunut näkemään jonkin tietyn asunnon niin sovithan esittelystä kanssamme etukäteen, kiitos!

  Seuraava esittely

  Keskiviikko 10.7.2024
  17:00 - 18:00
  Lisää aika kalenteriisi

  Myymälä

  Kiinteistömaailma Kauniainen, Kauppakeskus Grani(Pecasa Oy)Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen(09) 2311 0300
  Lue lisää

  Rakennuttaja

  Asunto Oy Espoon Tuulikello 2
  Lue lisää

  Asunnon tiedot

  Kohdenumero1347684
  TalotyyppiKerrostalo
  SijaintiTuuliniitty 7 C 52, 02100 Espoo
  KaupunginosaTapiola
  Huoneluku2h, avok, alkovi/työhuone, kph, vh, lasitettu parveke
  Asuinpinta-ala48.5 m², yhtiöjärjestyksen mukaan
  Kokonaispinta-ala48.5 m²
  Kerros2/4
  HissiKyllä
  Näkymät asunnostaKadulle
  Ikkunoiden suunnatpohjoinen, itä
  ParvekeKyllä, ulkopuolinen, lasitettu
  Parvekkeen suuntaItä
  EnergiatehokkuusluokkaB2018
  OmistusSähköinen omistajamerkintä
  Huoneiston kuntoUusi
  VapautuminenHeti

  Varustus

  KeittiöJääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesikupu, induktiotaso, uuni, kaapistot, välitila ja työtasot kiveä.
  SaniteettitilatKylpyhuone: suihkukulma, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Kylpyhuone on varustettu mukavuuslattialämmityksellä.
  MakuuhuoneKäynti lasitetulle parvekkeelle.
  Muuta kauppaan kuuluvaaSälekaihtimet asennetaan kaikkiin ikkunoihin ja parvekkeen/terassin oveen.
  LaajakaistayhteysTaloyhtiölaajakaista
  TelevisioliitäntäKaapeli-TV liittymä
  Säilytystilat asunnossaVaatehuone, kaapistot, kellarikomero

  Tilat, materiaalit ja varustus

  Keittiön lattiaParketti
  Keittiön seinätMaalattu
  Kylpyhuoneen lattiaLaatta
  Kylpyhuoneen seinätLaatta
  Olohuoneen lattiaParketti
  Olohuoneen seinätMaalattu
  Makuuhuoneen lattiaParketti
  Makuuhuoneen seinätMaalattu
  Muut huoneetAlkovissa ja vaatehuoneessa maalatut seinät ja parkettilattia. Parvekkeet ovat puuelementtiparvekkeita. Parvekkeilla ja terasseilla on laudoitus. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Maantasoasunnoissa on lasitetut terassit ja asuntopihat. Parvekekaiteet ovat lasia ja alumiinirunkoisia.

  Sijainti kartalla

  Hinta- ja asumiskustannukset

  Myyntihinta257 700,00 €
  Velkaosuus139 100,00 €
  Velaton hinta396 800,00 €
  Hoitovastike203,70 €/kk
  Rahoitusvastike620,60 €/kk
  Yhtiövastike yhteensä824,30 €/kk
  Vesimaksuennakkomaksu 20 €/hlö/kk, tasaus vuosittain huoneistokohtaisen mittauksen mukaisesti.
  Lisätietoja kustannuksistaHoitovastike: autohallipaikat (vastikekerroin 0,70) 2,94 €/m²/kk. Varastot (vastikekerroin 0,50) 2,10 €/m²/kk. Lämmitysvastike 5 €/autopaikka/kk (peritään niiltä, joille on lisä-/muutostyönä tilattu palveluntarjoajan asentama autopaikkakohtainen lämmityslaite). Pääomavastike 1,5 v. on 620,60 €/kk sis. pelkän koron. Pääomavastike 1,5 v.-> on 1073,21 €/kk sis. koron + lyhennyksen. Pääomavastikkeet perustuu viitekorkoon Euribor 12kk 3,793 % (18.4.2023) + marginaali 0,95 % = 4,743 %. Yhtiölaina Helsingin Seudun OP. Laina-aika n. 25 v. yhtiön valmistumisesta lukien. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. PO-vastikkeen kerääminen aloitetaan n. 1,5 v. kuluttua valmistumisesta. Lyhennyksen sisältämä PO-vastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta on lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämä PO-vastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

  Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Tuulikello 2
  TalotyyppiKerrostalo
  Tontin pinta-ala4484 m²
  Tontin omistusOma
  Rakennusvuosi2023
  RakennusmateriaaliBetoni, puu
  LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
  KattotyyppiTasakatto
  KateBitumi
  Kiinteistön hoidosta vastaaHuoltoyhtiö
  Taloyhtiössä onHissi, ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuone, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot, talovarasto, siivouskomero, jätehuone, talopesula, talosauna, kerhohuone, verstastila ja teknistä tilaa.
  Rakennukseen tehdyt korjauksetUusi yhtiö.
  Tiedossa olevat korjauksetPerustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
  Ostajalle aiheutuvat kustannuksetEi tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
  LunastusoikeusLunastusoikeus yhtiöllä Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja., lunastusoikeus osakkailla Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja.
  MuutaHuoneistoluettelon mukaisia jyvitysosuuksien määriä käytetään ainoastaan rakennusaikaisten lainojen pääomavastikkeiden määrittämisessä 6 §:ssä tarkemmin määritellyllä tavalla. Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden, ns. ranskalaisten parvekkeiden sekä huoneistoihin A1, A2, A3, A4, B29, B30, B31, C49, C50 ja C51 kuuluvien yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkittyjen, istutusaltaalla rajattujen asuntopihojen asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Tupakointi, ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) ja muu käry- tai hajuhaittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla. Tupakointi myös asuntopihoilla on kielletty. Asuntopihoilla, ruuan valmistaminen esim. grillaus ja savustus on sallittua vähintään 3 metrin etäisyydellä lähimmästä imastointikanavan päätelaitteesta. Asuntopihoja rajaavien istutusaltaiden hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämpö säädetään huonekohtaisten säätimien avulla. Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Ilmanvaihtokoneessa on kosteusanturi: ilmanvaihto tehostuu automaattisesti asunnon poistoilman kosteuden noustessa esimerkiksi suihkun käytöstä johtuen. Ilmanvaihto tehostuu myös automaattisesti, kun liesikuvun läppä avataan. Ilmanvaihtokonetta voi myös ohjata manuaalisesti kotona-tehostus-poissa -kytkimestä. Asunnoissa on huoneistokohtainen, etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus. Pysäköintihalli on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Ilmanvaihtoa ohjataan pakokaasuanturien (CO) mittaustuloksen perusteella. Pysäköintihalli varustetaan koneellisella savunpoistolla.
  Huoneistot yhteensä66 kpl
  Asuinhuoneistojen kokonaispinta-ala4439 m²
  OsakeluetteloOsakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään

  Liikenneyhteydet ja palvelut

  LähipalvelutTuuliniityn leikkipaikka ja kenttä (n. 0.17 km), Espoon Kaupunginteatteri (n. 0.45 km), Tuuliniityn koira-aitaus (n. 0.5 km), Tapiolan keilahalli (n. 0.75 km), Espoon Kulttuurikeskus (n. 0.9 km), Espoon EMMA - modernin taiteen museo (n. 1.1 km)
  KoulutVindängenin koulu (n. 0.2 km), Tapiolan koulu ja lukio (n. 1.1 km)
  PäiväkotiSilkkiniityn pvk (n. 0.95 km)
  LiikenneyhteydetBussit (Etelätuulentieltä) (n. 0.29 km), Metro (Tapiola) (n. 0.5 km)
  RuokakaupatKauppakeskus Ainoa (n. 0.5 km)

  Lisätiedot

  AsuntomyymäläKiinteistömaailma Kauniainen, Kauppakeskus Grani
  Pecasa Oy, Tunnelitie 4, 02700, Kauniainen
  Puh. (09) 2311 0300
  Lähetä sähköpostia
  VälittäjäOma välittäjäsi tai Merja Kotamäki, kiinteistönvälittäjä, LKV, 046 850 5851, merja.kotamaki@kiinteistomaailma.fi
  Ilmoitusta on katsottu634 kertaa
  Vastuullista välittämistä

  Tapiola, Espoo

  Tervetuloa Tapiolaan 

  Tapiola on upea, uusiutuva kaupunkikeskus, jossa taide, kulttuuri sekä erinomaiset palvelut tarjoavat helppoa ja laadukasta asumista. Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Liikkuminen ja asio...