kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Anderssonkiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Andersson

91% asiakkaista suosittelee

Sari Andersson

kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli

sari.andersson@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 387 2454Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Sari Andersson
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot, Arvoasunnot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

19

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 19 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Oletpa ostamassa ensimmäistä kotiasi tai vaihtamassa nykyisestä suurempaan tai pienempään, voit luottaa energiseen ja työstään innostuneeseen Sariin! Sari palvelee kaikissa kodin vaihtoon liittyvissä asioissa laadukkaasti, tavoitteellisesti ja asiakkaidensa toiveet aina huomioon ottaen. Sari on perehtynyt alaan syvällisesti, josta osoituksena ovat LKV, LVV- ja YKV-tutkinnot. Sari on myös yrityksemme laatupäällikkönä tärkeä lenkki koko tiimissä. Sari asuu Espoossa Haukilahdessa ja hänellä on yli 16 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Paras palkinto hyvin tehdystä työstä on tyytyväiset asiakkaat ja suosittelut. Sen eteen Sari työskentelee sitoutuneesti ja hyvällä fiiliksellä. Ota tähän alan superosaajaan yhteyttä jo tänään. Häneltä saat tuloksellisen myynti- ja markkinointisuunnitelman asunnollesi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki on toiminut kuten sovittu ja olen saanut enemmän kuin tarpeeksi tietoa kysymättäkin.

Asunnon myyjä

Lämpimät kiitokset ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Oli mukavaa, kun saimme koko ajan tietää mitä oli tapahtumassa. Informaatio toimi. Tämä oli meille positiivinen kokemus. Hyvää kevään odotusta!

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset onnistuneesta asuntokaupasta. Laitan hyvää palautetta tulemaan sekä palaamme vuoden päästä meidän nykyisen asunnon myymiseen liittyen. Mielelläni jatkan kanssasi yhteistyötä tulevaisuudessa.

Asunnon myyjä

Yhteistyössä kaksikko, Sari ja Lenita, ovat aivan lyömätön yhdistelmä osaamista, ammattitaitoa, intoa, taitoa, huumoria ja vauhtia. Asuntokaupat hoituivat 12 päivässä!! Aivan varmasti käytämme näitä teho-tyttöjä vielä jatkossakin!

Asunnon ostaja

Todella ystävällistä ja nopeaa palvelua. Teki omasta asunnon ostosta paljon helpompaa ja stressittömämpää, varsinkin näin ensiasunnon ostajan näkökulmasta, kun kaikki on uutta.

Asunnon myyjä

Näytöt, kaupan sopiminen ja varsinainen kaupan teko sujuivat todella hienosti. Välittäjä oli todella ystävällinen, asiantunteva ja tehokas. Koko ajan oli tunne että homma on hallussa ja olin tietoinen jokaisessa vaiheessa missä mennään.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Andersson
Sari Andersson, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli