kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Anderssonkiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Andersson

94% asiakkaista suosittelee

Sari Andersson

kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli

sari.andersson@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 387 2454Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Sari Andersson
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Uudiskohteet, Vuokra-asunnot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

23

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 23 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Sari Andersson on ollut yli 15 vuotta Kiinteistömaailmassa, ja kokeneen ammattilaisen sydän muuttuu yhä vain vihreämmäksi. Energiseen ja työstään innostuneeseen Sariin voi aina luottaa, sillä hän palvelee kaikissa kodin vaihtoon liittyvissä asioissa laadukkaasti, tavoitteellisesti ja asiakkaat huomioiden. Sarilla on LKV, LVV- ja YKV-tutkinnot ja hän on kaupanvahvistaja sekä yrityksemme laatupäällikkö, joka varmistaa esitteiden ja kauppakirjojen oikeellisuuden ennen asiakkaille ja pankeille lähettämistä. Espoossa pitkään asunut Sari tunnetaan työstä, joka on tehty sitoutuneesti ja hyvällä fiiliksellä. ”Työ kiinteistönvälittäjänä vaatii kovaa työtä ja tarkkuutta, mutta samalla se on hyvin antoisaa. On ilo palvella asiakkaita ja kokonaisia perheitä elämän tärkeimmässä asiassa, kodinvaihdossa. Anna minun välittää myös sinun kodinvaihtosi turvallisesti!”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kaikki on toiminut kuten sovittu ja olen saanut enemmän kuin tarpeeksi tietoa kysymättäkin.

Asunnon myyjä

Lämpimät kiitokset ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Oli mukavaa, kun saimme koko ajan tietää mitä oli tapahtumassa. Informaatio toimi. Tämä oli meille positiivinen kokemus. Hyvää kevään odotusta!

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset onnistuneesta asuntokaupasta. Laitan hyvää palautetta tulemaan sekä palaamme vuoden päästä meidän nykyisen asunnon myymiseen liittyen. Mielelläni jatkan kanssasi yhteistyötä tulevaisuudessa.

Asunnon myyjä

Yhteistyössä kaksikko, Sari ja Lenita, ovat aivan lyömätön yhdistelmä osaamista, ammattitaitoa, intoa, taitoa, huumoria ja vauhtia. Asuntokaupat hoituivat 12 päivässä!! Aivan varmasti käytämme näitä teho-tyttöjä vielä jatkossakin!

Asunnon ostaja

Todella ystävällistä ja nopeaa palvelua. Teki omasta asunnon ostosta paljon helpompaa ja stressittömämpää, varsinkin näin ensiasunnon ostajan näkökulmasta, kun kaikki on uutta.

Asunnon myyjä

Näytöt, kaupan sopiminen ja varsinainen kaupan teko sujuivat todella hienosti. Välittäjä oli todella ystävällinen, asiantunteva ja tehokas. Koko ajan oli tunne että homma on hallussa ja olin tietoinen jokaisessa vaiheessa missä mennään.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Andersson
Sari Andersson, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli