Mikkeli asuinalueena

Pohditko, millainen Mikkeli on asuinalueena? Nyt voit tehdä tarkempaa tuttavuutta kotisohvaltasi käsin! Asuinalueen nimeä napsauttamalla tutustut kustakin alueesta koostamaamme tiiviiseen asumisen tietopakettiin. Katso myös myytävät asunnot ja asuntojen hintatilastot ja ota Mikkeli asuinalueena haltuusi!

Mikkeli »

Mikkeli on satojen järvien kaupunki

Mikkeli on vanha päämajakaupunki, joka elävöityy varsinkin kesällä lomailijoiden ja vilkkaan torielämän ansiosta. Kaupungissa on hyvin vireä kulttuuri- ja musiikkitarjonta. Mikkeli sijaitsee Saimaan luoteisrannalla ja on Etelä-Savon maakuntakeskus.

Postinumerot 50100, 50130, 50170, 50190

Mikkelin ympäristökunnat »

Mikkelin seitsemän eteläsavolaista kuntaa!

Mikkelin seutu koostuu seitsemästä eteläsavolaisesta kunnasta, jotka yhdessä muodostavat yhden Suomen suurimmista vapaa-ajanviettoalueista. Luoteesta löydät karunkauniin maakuntajärvi Puulan, jonka vieressä Kyyvesi ja tähän liittyvä Naarajoen alue ulottuvat aina Pieksämäelle saakka. Idässä aluetta hallitsee Saimaa, Suomen suurin järvi- ja mökkialue. Mikkelin kaupunki sekä Mäntyharjun, Pertunmaan, Puumalan, Kangasniemen, Hirvensalmen ja Juvan kunnat toivottavat Teidät tervetulleeksi alueelle.

Postinumerot 51600, 52100, 52300, 52550, 52700