yrittäjä, tj, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, arviointiasiantuntija, LKV Riitta Snellmanyrittäjä, tj, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, arviointiasiantuntija, LKV Riitta Snellman

100% asiakkaista suosittelee

Riitta Snellman

yrittäjä, tj, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, arviointiasiantuntija, LKV

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

riitta.snellman@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 262 089Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Hei Olen Kiinteistömaailma Oulu Puistolan yrittäjä, mutta myös ammattitaitoinen pitkänlinjan kiinteistönvälittäjä sekä Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Välitysalalla olen toiminut jo vuodesta 1991, mutta toki välillä oli yli 10 vuotta ravintolayrittäjänä. Siitä ajasta on hienot muistot, mutta aika oli myös opettavaista, sillä tuo aika kyllä opetti, kuinka monenlaisia meitä ihmisiä on, ja onneksi on. Pitkästä työhistoriasta sekä monen vuoden koulutuksesta johtuen, minulla on vahva osaaminen kiinteistökaupasta, osakekaupasta, perikunnista, edunvalvonnan kanssa työskentelystä. Minulta saat ammattitaitoista palvelua myös elämän haastavissa tilanteissa. Asuntokaupan lisäksi olen erikoistunut kiinteistöjen sekä osakkeiden arvioinneista, joten jos tarvitset virallisen arvion omistamastasi kiinteistöstä, vuokraoikeudesta tai osakkeesta pankille tai perunkirjaan, ole yhteydessä. Laadin myös kauppakirjoja ilman välittäjää tehtäviin kauppoihin, ja kauttani saa myös sähköisen kiinteistö-ja vuokraoikeuden kaupankäynnin. Tähän työhön tuo sisältöä myös ihana myyntitiimini, jonka johtamisesta pidän erityisen paljon. Minusta on hienoa nähdä, kuinka tiimini on kehittynyt aivan upeaksi myyntitiimiksi, joka oikeasti välittää asiakkaista, heidän tarpeistaan ja tuottaa hyötyä sekä ostajalle, että myyjälle, niin kuin meidän välittäjänä kuuluukin tehdä. Työn ulkopuolella matkailen, välillä lentäen aurinkoon, välillä asuntoautolla retkeillen. Pidän myös ulkoilusta, neulomisesta, hyvästä musiikista, mutta paras rentoutumisen keino on kotikokkailu. Sitä harrastan paikasta ja ajasta riippumatta. Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni aviomieheni Pertti, sekä tyttäremme, hänen miehensä, ja viisi ihanaa lastenlasta. Mikäli tarvitset apua asuntoasioissa tai haluat välitysalalle töihin, niin ole minuun yhteydessä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Perheemme kohdalla aikataulu oli kriittinen ja meidän täytyi sekä myydä että ostaa nopeasti. Välittäjä järjesti sekä yleis- että yksityisnäyttöjä runsaasti ja myyntiaikamme jäi mielestämme todella lyhyeksi, 4 vkoa. Lisäksi välittäjä järjesti tavoitteidemme mukaisesti hiljaisen näytön meille sopivaan kohteeseeen ennen kohteen menoa julkiseen myyntiin. Arvostan lisäksi myyntitapahtuman jälkeisiä tarjottua kahvittelua! Kiinnostus asiaakkaaseen ei loppunut kauppatapahtumaan ja allekirjoituksiin, vaan jatkui ystävällisessä seurustelussa. Kiitos Riitta! :)

Asunnon ostaja

Välittäjän aktiivisuus esittelyyn,asioiden opastus,realistinen näkemys ei "vaaleanpunaisilla reunoilla" kuorrutettua, ei "tuputusta" asiakkaalle vaan aktiivisesti ja asiallisesti asiakkaan toiveita kuunnellen =)

Asunnon myyjä

Erinomainen tavoitettavuus ja myyntitaito. Ammattitaito huippua. Suomalaisen suorasukainen tyyli, josta itsekin pidän.

Asunnon myyjä

Myynti tapahtui todella nopeasti. Palvelu oli ystävällistä ja lämminhenkistä. Jäi "hyvä maku" suuhun.

Asunnon myyjä

Olemme äärimmäisen tyytyväisiä välittäjän toimintaan! Huikea ammattitaito, tomeruus ja ihmisläheisyys ovat sellainen kombinaatio, ettei enempää pysty toivomaan.

Asunnon myyjä

Meillä kävi niin, että oma välittäjämme tiesi meitä itseämmekin paremmin, millaista kotia olimme todella etsimässä:) Vanha koti myytiin hetkessä ja siitä saatiin hinta joka ylitti odotukset. Erityiskiitos kuuluu Riitalle, jonka ihana positiivinen luonne hurmaa kerta toisensa jälkeen ja mikä ammattitaito, ihailtavaa:) Kiinteistömaailma Limingantullin koko porukka osoitti toiminnallaan että oman kodin myyminen ja uuden etsiminen voi olla ikimuistoista ja hauskaa puuhaa. Te elitte siinä täysillä mukana. Olette aarteita koko porukka, jatkakaa samaan malliin!

Asunnon myyjä

Kuvat ja videot asunnosta olivat aivan erinomaiset. Riitta teki vaikutuksen jo ensitapaamisella ja häneen syntyi luottamus asunnon myyntiä kohtaan. Toimintapa on asiakaskeskeistä, aktiivista, joustavaa ja kaupat saatiin maalin odotetussa ajassa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, tj, kaupanvahvistaja, kiinteistönvälittäjä, arviointiasiantuntija, LKV Riitta Snellman
Riitta Snellman, Kiinteistömaailma Oulu Puistola