yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Riitta Snellmanyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Riitta Snellman

100% asiakkaista suosittelee

Riitta Snellman

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Oulu Puistola

riitta.snellman@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358400 262 089Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

32

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 32 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Minä yrittäjänä ja henkilökuntani autamme sinua asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa ammattitaidolla alusta loppuun saakka. Autamme myös sijoitusasunnon löytymisessä sekä sen eteenpäin vuokrauksessa. Meidän tavoitteemme on yksinkertainen: tyytyväinen asiakas, siis tervetuloa asiakkaaksemme!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Perheemme kohdalla aikataulu oli kriittinen ja meidän täytyi sekä myydä että ostaa nopeasti. Välittäjä järjesti sekä yleis- että yksityisnäyttöjä runsaasti ja myyntiaikamme jäi mielestämme todella lyhyeksi, 4 vkoa. Lisäksi välittäjä järjesti tavoitteidemme mukaisesti hiljaisen näytön meille sopivaan kohteeseeen ennen kohteen menoa julkiseen myyntiin. Arvostan lisäksi myyntitapahtuman jälkeisiä tarjottua kahvittelua! Kiinnostus asiaakkaaseen ei loppunut kauppatapahtumaan ja allekirjoituksiin, vaan jatkui ystävällisessä seurustelussa. Kiitos Riitta! :)

Asunnon ostaja

Välittäjän aktiivisuus esittelyyn,asioiden opastus,realistinen näkemys ei "vaaleanpunaisilla reunoilla" kuorrutettua, ei "tuputusta" asiakkaalle vaan aktiivisesti ja asiallisesti asiakkaan toiveita kuunnellen =)

Asunnon myyjä

Erinomainen tavoitettavuus ja myyntitaito. Ammattitaito huippua. Suomalaisen suorasukainen tyyli, josta itsekin pidän.

Asunnon myyjä

Myynti tapahtui todella nopeasti. Palvelu oli ystävällistä ja lämminhenkistä. Jäi "hyvä maku" suuhun.

Asunnon myyjä

Olemme äärimmäisen tyytyväisiä välittäjän toimintaan! Huikea ammattitaito, tomeruus ja ihmisläheisyys ovat sellainen kombinaatio, ettei enempää pysty toivomaan.

Asunnon myyjä

Meillä kävi niin, että oma välittäjämme tiesi meitä itseämmekin paremmin, millaista kotia olimme todella etsimässä:) Vanha koti myytiin hetkessä ja siitä saatiin hinta joka ylitti odotukset. Erityiskiitos kuuluu Riitalle, jonka ihana positiivinen luonne hurmaa kerta toisensa jälkeen ja mikä ammattitaito, ihailtavaa:) Kiinteistömaailma Limingantullin koko porukka osoitti toiminnallaan että oman kodin myyminen ja uuden etsiminen voi olla ikimuistoista ja hauskaa puuhaa. Te elitte siinä täysillä mukana. Olette aarteita koko porukka, jatkakaa samaan malliin!

Asunnon myyjä

Kuvat ja videot asunnosta olivat aivan erinomaiset. Riitta teki vaikutuksen jo ensitapaamisella ja häneen syntyi luottamus asunnon myyntiä kohtaan. Toimintapa on asiakaskeskeistä, aktiivista, joustavaa ja kaupat saatiin maalin odotetussa ajassa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, julkinen kaupanvahvistaja Riitta Snellman
Riitta Snellman, Kiinteistömaailma Oulu Puistola