3779.51h-3hMaaherrankatu 25, Kuopio, 70100

Asunto Oy Kuopion Ruuturouva

92 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kuopion RuuturouvaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY KUOPION RUUTUROUVA

Täällä viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista.

Kuopion Ruuturouva nousee ensimmäisenä Työnkulman paikalle eli siis huippu sijainnille keskustaan lähelle kauppoja, kahviloita, kulttuuria ja palveluita. Satamaan ja torille on yhtä pitkä matka ja matka taittuu tarvittaessa myös talon vierestä kulkevalla julkisella liikenteellä.

YIT rakentaa kodit vankalla kokemuksella ottaen kodin ostajien tarpeet huomioon. Asukkaille onkin käytössä yhteiskäyttöauto, Postin automaatti ja loistava kerhotila. Kerhotila soveltuu erinomaisesti myös etätyöpisteeksi.

Asunnot ovat valoisia ja täällä Sinua odottavat laadukkaat materiaalit ja tehokkaat neliöt. Asunnoissa on kauttaaltaan lattialämmitykset ja keittiöiden kodinkoneet ovat integroituja. Asunnot ovat harmonisia ja kodit on helppo sisustaa. Täällä viihdyt varmasti! Tyylikkäät kylpyhuoneet luovat oman spa-tunnelman yhdistettynä lasiseinäiseen saunaan. Laadusta tinkimättä kaikissa asunnoissa on seinä-wc:t. Lasitetut parvekkeet antavat lisää tilaa keväästä pitkälle syksyyn. Ylimmän kerroksen parvekkeilta avautuvat näkymät Puijolle ja Maljalahdelle päin.

YIT:in rakentamissa kodeissa asuminen on helppoa. Saat käyttöösi YIT Plussa -palvelun, joka tuo helpotusta arkeesi ja pysyt ajan tasalla taloyhtiön asioista.

Kohteisiin, jonka energialuokitus on A tai BGreen mortgage banner
tai kohteella on pohjoismainen Joutsenmerkki,
voi hakea Danske Bankin vihreää asuntolainaa.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.