24.592.51h-4hSusisalmenkatu 6, Kuopio, 70840

Asunto Oy Kuopion Kotiniemen Ranta

140 000 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Kuopion Kotiniemen RantaUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY KUOPION KOTINIEMEN RANTA

Asunto Oy Kuopion Kotiniemen Ranta rakennetaan omalle rantatontille, Saaristokaupunkiin, uudelle Lehtorinteen asuinalueelle, osoitteeseen Susisalmenkatu 6.

Rannan puoleisista kodeista avautuvat esteettömät näkymät suoraan järvelle - mahtavat maisemat ja mikä parasta, ne vaihtuvat vuodenaikojen mukaan, kevät aurinko, kesäinen vesistö purjeveneineen ja sorsaperhe rannassa, syksyn ruska vastarannalla - tunne kuin asuisi järven päällä – niin lähellä rantaa ollaan.

Rannalla asuminen tuo extraa myös arkeen ja vapaa-aikaan. Keväiset, aurinkoiset päivät järven jäällä, hiihdellen, luistellen tai kävellen. Kesällä omasta uimarannasta uimaan, subbailemaan, veneilemään tai kalastamaan. Sijainti on täydellinen, keskustaan vain 5 kilometriä.

Se, että sijainti on täydellinen - niin on myös materiaali valikoima. Parketti tai kovapuulattiat, upea laattavalikoina, täydelliset keittiönkaapistot ja laadukkaat kodinkoneet - on mistä valita. Oman väri mieltymyksen mukaan, Skandinaavisen vaalea, perinteinen tai klassinen. Jokainen voi siis suunnitella itse omannäköisen kodin ja suunnittelun voi aloittaa heti kaupanteosta.

Jos olet suunnitellut uuden kodin ostoa rannasta – varaus kannattaa tehdä heti, sillä uusia asuntoja vastaavalla sijainnilla ei ole tarjolla.

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.