Kiinteistönvälittäjäksi Klingendahliin

Kasvatamme ammattitaitoista ja tehokasta tuloksentekijäjoukkuettamme alan ammattilaisilla tai tulevaisuuden lupauksilla. Alan kokemus ei siis ole välttämättömyys, kunhan työhistoriastasi löytyy myyntikokemusta ja asiakaspalvelua. Ajattelet yrittäjähenkisesti ja olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä huumorintajuisen myyntitiimimme jäsenenä.  


Tutustu meihin:

Yrittäjä Juhani Sillanaukee:

"Olen saanut olla kasvattamassa useista välittäjistä Kiinteistömaailman huippumyyjiä"

Juhani Sillanaukee 500x750

Toimin yrittäjänä Kiinteistömaailma Klingendahlissa. Paljasjalkaisena tamperelaisena ja yli 30 vuoden kiinteistönvälityskokemuksella voin sanoa, että tunnen Tampereen ja sen lähiympäristön kuin omat taskuni. Olen mukana monessa, ja minulla on laaja kontaktiverkosto, josta on paljon hyötyä myös asunnonmyyntibisneksessä.

Olen saanut olla seuraamassa hienoja kasvutarinoita yrityksemme välittäjien keskuudessa ja hienoita on ollut saada olla mukana kasvattamassa uusista tulokkaista Kiinteistömaailman huippumyyjiä.

Jokainen työntekijä on erilainen ja he arvostavat työssään erilaisia asioita. Olenkin johtamisessa huomioinut tämän ja luonut työntekijöilleni heidän tarpeitaan ja edellytyksiään vastaavia joustavia työsuhde- ja palkkausmalleja.

Alamme kehittyy, vaikka perusajatus kodinvaihdosta pysyy samana. Asiakkaiden toiminta ja tarpeet muuttuvat. Siinä on pysyttävä mukana herkällä korvalla aistien tarpeita ja kulkea askelta edellä, olla valmiina muuttuviin tilanteisiin.  Edelläkävijäketjun tuki ja toimintamallit yhdistettynä ketterään paikalliseen tekemiseen antavat parhaat edellytykset menestyä.

Varatoimitusjohtaja Tiia Järvi:

"Minulla on käytössäni alan parhaat työkalut ja upeita kollegoita ympärilläni"

Tiia Jarvi 500x750

Olen toisen polven kiinteistönvälittäjä. Lapsesta saakka äitini työtä alalla seuranneena lähdin tätä työtä tekemään, enkä ole päätöstäni joutunut kyseenalaistamaan. Kiinteistömaailma-ketjussa olen työskennellyt vuodesta 2010 lähtien. Koen, että Kiinteistömaailmassa saan täyden tuen työlleni, minulla on käytössäni alan parhaat työkalut ja upeita kollegoita ympärilläni.

Tässä porukassa on todellinen tekemisen meininki. Tekeminen ei ole hyvään tuuriin luottamista vaan sillä on päämäärä ja tavoitteet. Yrittäjällämme Jussilla on pitkä alan kokemus ja vankka paikallistuntemus, ja siten meillä myös on vahva jalansija Tampereen markkinassa. Ketterä paikallinen tekeminen yhdistettynä Suomen tunnetuimpaan kiinteistönvälitysbrändiin ja ketjun tarjoamiin työkaluihin, kuten alan parhaaseen välitysjärjestelmään, luovat parhaat edellytykset menestykselle.

Myyntitiimimme tekee töitä asiakkaan parhaaksi ja jo tuhannet asiakkaat ovat onnistuneet asuntokaupoissa kansamme. Vuonna 2017 kuuluimme useilla mittareilla mitattuna Kiinteistömaailman tehokkaimpien ja menestyvimpien asuntomyymälöiden joukkoon.

Hae mahtavaan joukkoomme! Riittää, että sinulla on tahto ja tavoitetila. Me annamme sinulle tuen ja työkalut sekä Kiinteistömaailman vahvan brändin edut. Nämä kaikki mahdollistavat menestyksen ja etenemisen urallasi.

Kiinteistönvälittäjä Pia Ketoja:

”Vahva brändi ja kannustava työnantaja takasi minulle nopean tien menestymiseen”

Pia Ketoja 500x750

Kotien myynti on aina tuntunut minusta kiehtovalta. Seurasin sivusta, kuinka välittäjätuttavani kertoi onnistumisistaan ja haasteistaan uusissa tilanteissa ja siitä, kuinka upealta tuntuu ratkaista asiakkaan ongelmat siten, että lopputulos miellyttää kaikkia.

Olen taustaltani opettaja ja takanani on vuosien kokemus opettajan työstä aina alakoulusta yliopistoon. Kun törmäsin Kiinteistömaailman uuden ajan Välittäjätrainee-ohjelmaan, päätin hypätä pois tutusta ja turvallisesta, ja toteuttaa unelmani. Hakijoita oli noin 500 ja tulin valituksi. Koulutuksen ohessa suoritin neljässä kuukaudessa LKV- ja LVV tutkinnon. Tämä vaati tiukkaa opiskelutahtia, mutta olin päättänyt tehdä asiat täysillä ja niin hyvin kuin mahdollista.

Tämä kaikki kannatti, koska pääsin Kiinteistömaailman Klingendahlin myymälään välittäjäksi ja tein ensimmäisen vuoden aikana lähes 40 asuntokauppaa! Lisäksi vuosi toi 86 tyytyväistä myyjää ja ostajaa, jotka suosittelevat minua välittäjäksi. 

Menestyminen vaatii tahtoa ja asennetta, mutta myös hyvän porukan ympärille. Klingendahlin porukka on ollut tässä ihan ykkönen, ja työnantajani myös antaa tilaa jatkuvalle uusiutumiselle ja kouluttautumiselle. Omaan työhön, tahtiin ja ansaintaan pystyy itse vaikuttamaan, ja toisaalta ketjun vankkumaton tuki sekä markkinajohtajan brändi luovat turvallisen pohjan ponnistaa. Vastoin alan juurtuneita käytäntöjä Kiinteistömaailmassa panostetaan valtavasti asiakkaiden palvelemiseen sähköisesti, sen avulla syntyy runsaasti valmiita asiakaskontakteja ja näin aloittelijakin pääsee tuloksekkaaseen asiakastyöhön kiinni varsin nopeasti.  

Kiinteistömaailmasta on hyvä aloittaa, mutta se on myös paras ketju jatkaa ja menestyä - Klingendahlia parempaa työpaikkaa en voisi kuvitella löytäväni!

 

Haasta meidät ja hae välittäjäksi Klingendahliin! Huipputiimin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuksia, joita et muualta saa:

  • Alan ykköskehittäjänä työvälineemme ovat myös ykkösluokkaa ja monet toiminnot ovat pitkälle automatisoituja, joka puolestaan vapauttaa sinun aikaasi myyntityöhön. Uskallamme myös luvata, että huippuunsa viritetty verkon liidikoneemme tuo sinulle suoria asiakaskontakteja.

  • Mahdollisuuden rakentaa omaa henkilöbrändiäsi. Kiinteistömaailmassa voit hyödyntää yhtä aikaa omaa vahvaa asiantuntijabrändiäsi Suomen vahvimman ja tunnetuimman kiinteistönvälitysbrändin tukemana.

  • Alan laajimman välittäjä- ja kohdenäkyvyyden niin googlessa, somessa kuin muissakin medioissa.

  • Vapauden vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen.

  • Erittäin reilun ja joustavan ansainnan. Vaikutat itse siihen milloin ja missä haluat tehdä työtäsi ja asetat itse itsellesi tavoitteet.

  • Jos haluat olla osa eniten kauppoja tekevää joukkuetta Suomessa – vuonna 2017 teimme yhdessä yli 13 000 asuntokauppaa, tee meidät vakuuttuneeksi ja soita tai lähetä sähköpostiviesti.

Ota yhteyttä:
Tiia Järvi, 050 5515 222 tiia.jarvi@kiinteistomaailma.fi
Juhani Sillanaukee, 0500 620 309, juhani.sillanaukee@kiinteistomaailma.fi