Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT, KED Sanna NymanMyyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT, KED Sanna Nyman

100% asiakkaista suosittelee

Sanna Nyman

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT, KED

Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haaga

sanna.nyman@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358447646864Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

Suomi, Englanti

Myydyt kohteet

33

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 33 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä ja haluan palvella asiakkaitani aina parhaalla mahdollisella tavalla päästäksemme hyvään lopputulokseen. Parhaita puoliani ovat luotettavuus, positiivisuus, vastuullisuus ja olen helposti lähestyttävä. Koko työurani olen toiminut myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä, asuntokauppaa olen tehnyt jo useamman vuoden. Hoidan työni aina kunnianhimoisesti ja toimin hyvän välitystavan mukaisesti. Kun mietit asuntosi myyntiä tai uuden ostamista, ota rohkeasti yhteyttä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Asunto esiteltiin hyvin, rauhallisesti ja ystävällisesti. Sanna Nyman oli ihminen eikä tuputtava välittäjä. Myös kaikki muu kaupantekoon liittyvä sujui hyvin ja ammattimaisesti.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli joustava kaikissa tilanteissa. Kaupantekotilaisuus oli miellyttävä ja selkeä.

Asunnon myyjä

Asunto saatiin myytyä oikealla hinnalla. Enempää ei voi toivoa. Sanna on mukava naisihminen, hänen kanssaan on rentoa tehdä yhteistyötä.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli iloinen ja nopea, sekä helposti tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Sanna on aivan ihastuttava ihminen, osaava, palvelunhaluinen, rehellinen, ystävällinen ja toiset huomioiva (ei tuo itseään turhaan esille, toisin kuin eräät tapaamamme tarjouksen jättäneet välittäjät muista välitysfirmoista). Kanssakäyminen on luontevaa, asiallista ja kuitenkin ilon ja huumorin sävyttämää. Tunnemme olevamme luotettavissa "käsissä". Suurkiitos jo etukäteen Sannalle, hyvät kaupat syntyvät varmasti.

Asunnon myyjä

Myynti eteni ammattitaitoisesti ja yksityiskohdatkin huomioiden. Esittelymateriaali oli hyvin tehty. Välittäjä löysi myyntiargumentteja, jotka eivät olisi tulleet itselle mieleen. Kaupat saatiin aikaan nopealla aikataululla.

Asunnon ostaja

Sannalla oli inhimillinen asenne ja hän oli helposti lähestyttävä. Hoiti asiat sovitusti ja nopeasti. Kaikin tavoin mutkatonta asuntokauppaa. Kiitos.

Asunnon myyjä

Ammattitaitoinen, helposti lähestyttävä ja kertoi aina missä mennään. Häneen on helppo luottaa. Yhteistyö miellyttävää alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Sanna Nyman piti meidät hyvin ajantasalla näyttöjen kävijöistä ja osasi ohjeistaa meitä kun asiat mietityttivät. En osaa toivoa miltään osin parempaa palvelua.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KiAT, KED Sanna Nyman
Sanna Nyman, Kiinteistömaailma Helsinki Pohjois-Haaga