78783h-3hPostiljooninkatu 3, Helsinki, 00240

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2

411 600 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2Uudiskohde
Esittely
Huoneistot

Pasila on Helsingin suurin kasvukeskus ja uudelle Postipuiston alueelle rakentuva Asunto Oy Kirjekyyhky 2 sen kruununjalokivi.

 

Postipuiston vieressä sijaitseva Keskuspuisto on Helsingin suurin puisto. Melkein kymmenen kilometrin pituudelta Helsinkiä halkova keskusmetsä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen. Tämä metsäinen viheralue on erittäin pidetty ulkoilualue erityisesti luonnon moninaisuuden ja laajan eläinkannan vuoksi. Keskuspuistossa pääsee näkemään niin kuusivaltaista metsää kuin kauniita kukkaniittyjäkin, - vaikka olemme vain kivenheiton päässä pääkaupungin keskustasta. Useat luonnonsuojelualueet ja niihin liittyvät ulkoilureitit tekevät alueesta suositun aktiivisten perheiden harrastuspaikan läpi vuoden.

 

Pasilaa kutsutaan Suomen saavutettavimmaksi paikaksi, eikä suotta. Postipuistossa asut kirjaimellisesti Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä. Pasilan rautatieasema on liikenteen risteyskohta, jossa pysähtyy lähes jokainen juna ja Postipuistosta onkin erinomaiset kulkuyhteydet niin lentokentälle, Helsingin keskustaan kuin ympäri Suomen. Ympäristöystävällisten liikkumismuotojen mahdollistaminen on ollut kunnia-asia Postipuiston suunnittelussa. Asuinalueelta toteutetaan hyvät jalankulku- ja polkupyöräyhteydet Keskuspuistoon ja Käpylän asemalle. Kaupunki suunnittelee jatkavansa pyöräverkko Baanaa Postipuistoon asti ja myös raitiotievaraus on suunnitelmissa. Linja-autot kulkevat aivan yhtiön Postipuiston edestä.

 

Koska viereisen tontin rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa, Postipuistoon muuttaessasi et astu ikuiselle rakennustyömaalle, vaan jo osittain rakennettuun ja palveluiltaan kehittyneeseen kortteliin.

 

Koska viereisen tontin rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa, Postipuistoon muuttaessasi et astu ikuiselle rakennustyömaalle, vaan jo osittain rakennettuun ja palveluiltaan kehittyneeseen kortteliin.

 

Alueelle valmistuu lähikauppa (elok. 21), alakoulu ja kaksi päiväkotia. Lisäksi lähellä on K-Supermarket Mustapekka ja Triplan kaiken kattavat monipuoliset palvelut.

 

Kirjekyyhky 2

 

Asunto Oy Helsingin Kirjekyyhky 2 valmistuu elokuussa 2021 ja talon 33 asuntoa ovat nyt myynnissä. Meillä on myynnissä yhtiön isoimmat huoneistot eli 78m2 kolmiot ja 98,5m2 neliöt. Pääsuunnittelija Veikko Ojanlatvan mukaan nämä huoneistot ovat selkeitä, avaria ja neliöiltään tehokkaita. Suuret lasitetut parvekkeet lisäävät asumisen neliöitä ja toimintoja etenkin kesäaikaan. Suora näköyhteys ovelta ulos asti luo avaran yleisilmeen näihin kauniisiin koteihin.

 

Materiaalivalinnat miellyttävät laatutietoisen ostajan silmää ja huoneistojen skandinaaviseen tunnelmaan on helppo ihastua. Vaalea väripaletti, tyylikkäät kylpyhuoneet, hyvin suunnitellut keittiöt ja isot ikkunapinnat valloittavat.

Postipuiston suunnittelun lähtökohtana on ollut yhteisöllisyys. Viihtyisällä korttelipihalla sijaitsevat asukkaiden yhteiset oleskelu- ja lastenleikkialueet. Esteetön käynti porrashuoneisiin sekä varasto- ja pesulatiloihin onnistuu sisäpihalta.

 

Katso esite tästä>>

Katso myyntihinnasto tästä>>

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!