Asunto Oy Helsingin Alpha Ounasvaarantie 20, 00970 Helsinki

Alpha on A-energialuokan talo, jonka katolla olevat aurinkopaneelit tuottavat sähköä yhtiön yhteistiloihin. Jokaisessa 37 asunnossa on oma parveke tai terassi ja asuntopiha. Ensimmäisen ja ylimmän kerroksen asunnoissa on upeaa loft-tunnelmaa parven ja huikean huonekorkeuden ansiosta. Useita koteja täydentää spa-henkinen kylpyhuone, joka on varusteltu lasiseinäisellä saunalla.

Kerrostaloyhtiö Helsingissä
Asuntotyypit: 1–4 h + kt + wc + (+ s + parvi), 25–97,5 m2

Lähellä kaikkea

Kuva1

Alpha nousee Mellunmäen uudistuvaan Mellunpuistoon, vehreälle alueelle lähelle palveluita ja metroasemaa. Mellunpuiston valtteja ovat viihtyisät korttelipihat, kävelyetäisyydellä olevat palvelut, vehreä luonto ja virkistysalueet.

Sujuvaa liikkumista

Kuva2

Alphasta on sujuvat kulkuyhteydet niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla. Sekä Kehä I:lle että Kehä III:lle on helppo liittyä ja Porvoonväyläkin on näppärän etäisyyden päässä. Metroaseman läheisyyden ansiosta Helsingin keskustaan pääsee 20 minuutissa ja linja-autoliikenteen linjat kulkevat joka suuntaan. Lähivuosina alueelle tulee myös raitiotieyhteyksiä.

Tutustu Ihaniin koteihin

Kuva3

T2H:n Ihanien kotien tavallista korkeammat huoneet yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekevät asunnoista avaria ja valoisia. Kustannustehokkaan vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta lämpöpatterit ovat turhia, ja voit sisustaa mielesi mukaan. Tilava parveke tai terassi ja piha sekä monista asunnoista löytyvä spa-henkinen sauna tai parvi tuovat ylellisyyttä asumiseen.

Asuntotyypit

4h + kt + s + parvi + parveke
4h + kt + s + parveke
3h + kt + s + parvi + terassi/parveke
3h + kt + s + parveke
2h + kt (+s) + parvi + terassi/parveke
2h + kt (+s) + parveke
1h + kt (+s) + parvi + terassi/parveke
1h + kt (+s) + parveke

Alpha on erinomaisella paikalla Mellunmäessä, jota uudistetaan parasta aikaa. Uudelle Mellunpuiston alueelle rakentuu pienkortteleita, joiden taloissa on huomioitu innovatiivisesti hiilijalanjäljen pienentäminen ja energiaomavaraisuus. Liikkuminen Mellunpuistosta on helppoa joka suuntaan, sillä Kehä I ja Kehä III sekä Porvoonväylä kulkevat läheltä. Linja-autoliikenne on sujuvaa ja Alphan lähellä sijaitseva Mellunmäen metroasema pitää huolen siitä, että Helsingin ydinkeskusta on saavutettavissa. Kaksi suunnitteilla olevaa raitiotieuudistusta, Vantaan ratikka ja Raide-Jokeri 2, parantavat liikenneyhteyksiä entisestään

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus
Itäkatu 1-5
00930 Helsinki

itakeskus@kiinteistomaailma.fi

puh. 09 3436 370