32.568.51h-3hKorkoontie 4, Espoo, 02330

As Oy Tillinmäen Rinne

195 948 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - As Oy Tillinmäen RinneUudiskohde
Esittely
Huoneistot

TILLINMÄEN RINTEEN AURINKOISET TERASSIKODIT KOHTA VALMIIT!

Korkoontien etelärinteelle on kohoamassa tyylikkäitä ja ihania kerrostalokoteja yksiöistä kolmioihin. Rinteen koteja on suunniteltu huolella. Asunnot ovat huikean valoisia ja pohjaratkaisuiltaan hyvin toiminnallisia, kruununa on spa- henkiset kylpyhuoneet. Mestarillisen tilavat, lasitetut terassiparvekkeet lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voit nauttia olosta ulkoilmassa.

Rinteen piha-alueelle rakennetaan erilaisia kohtaamispaikkoja, jotta se palvelee eri-ikäisiä asukkaita monipuolisesti ja autoille on mahdollista ostaa hallipaikka omana osakkeena. Monipuolisen luonnon lisäksi Rinnettä ympäröi Saunalahden pikkukaupunkimaiset palvelut, Espoon rantaraitti ja kotioveltasi pääset halutessasi vaikka porrastreeneihin! Helsingin Kamppiin pääset julkisilla yhteyksillä puolessa tunnissa.

As Oy Tillinmäen Rinteen kodeissa eläminen on viihtyisää ja vaivatonta. Kohde rakennetaan valinnaiselle vuokra- tai omistustontille ja rakentaminen on jo alkanut. Tillinmäen Rinteen kotien arvioitu valmistumisaika on 31.3.2021. Tutustu, ihastu ja varaa omasi vaikka heti!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!