Veikkari, Nummenkari & Hyyppärä, Hyvinkää

Postinumerot: 05830, 05840

Veikkari-Nummenkärki-Hyyppärä on rauhallista ja maalaismaista seutua

Hyyppärä tunnetaan kartanostaan ja ratsastustalleista. Entisen Hyyppärän tilan päärakennus toimii nykyisin kahvilana ja ravintolana. Hyyppärän maisemat ovat maalaisia ja lähistöllä sijaitsee Kytäjä-Usmin ulkoilualue, joka mahdollistaa pulahduksen Usminjärveen, pyöräretkien tekemisen, grillaamisen tai vaikka telttaretken. Veikkarista löytyy yrityksiä ja erityisesti autoliikkeitä, Nummenkärjestä laaja rivi- ja omakotitaloalue. Koko Veikkari-Nummenkärki-Hyyppärän seutu tunnetaan rauhallisena alueena.

Tervetuloa Veikkariin, Nummenkärkeen ja Hyyppärään!

Veikkari-Nummenkärki-Hyyppärä-alue lienee Hyvinkään rauhallisinta seutua.  Hyyppärän ratsastuskeskuksessa on kolme yksityistä tallia ja kaksi ratsastuskoulua. Alueelta löytyy ratsastuskenttä, hevospoolokenttä, maastoratsastusrata ja kaksi maneesia.Muutaman kilometrin päässä sijaitseva Usminjärvi on suosittu uimapaikka. Alueella on myös toinen järvi, Suolijärvi. Hyvin hoidetut leiripaikat luonnon keskellä takaavat oivat retkeilymahdollisuudet. Hyvinkään kaupunki vastaa alueen polttopuista sekä WC:n kunnosta. Syksyisin ulkoilureitit houkuttelevat sienestäjiä ja marjastajia.Veikkarin alue kuuluu Nummenkärjen kaupunginosaan. Veikkarin nimen takana on Veikko Piekkari, joka aikoinaan omisti alueen. Veikkarissa idyllinen luonto ja teollisuus kulkevat käsi kädessä; autoliikkeistä tunnettuun alueeseen mahtuu myös somia lampia, erivärisiä omakotitaloja ja luontoa. 

 


Alue lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (72 %) Vuokra-asunnot (26 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (45 %) Pientaloasunnot (55 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (7 %) Lapsettomat nuoret parit (4 %) Lapsiperheet (30 %) Aikuiset (35+ vuotta) (39 %) Eläkeläiset (21 %)

Väestö

Asukasluku 7221
Keski-ikä 43 vuotta
Keskitulo 3461 €/kk
Talouksien keskikoko 2,02 hlö
Asuntojen keskikoko 77,9 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2144 €/m²

Asuntoja: 3 785 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (72 %) Vuokra-asunnot (27 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (35 %) Pientaloasunnot (65 %)

Väestö

Asukasluku 3784
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 3527 €/kk
Talouksien keskikoko 2,21 hlö
Asuntojen keskikoko 83,1 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1912 €/m²

Asuntoja: 1 847 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Alue kartalla

Tervetuloa asumaan Veikkariin, Nummenkärkeen ja Hyyppärään!

Kiinnostuitko asumisesta alueella? Katso alta kaikki myytävät asunnot alueella ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Veikkarissa, Nummenkärjessä tai Hyyppärässä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä