Uittamo, Turku

Postinumerot: 20880

Uittamolla on hyvä ja turvallinen asua

Uittamo on Turun kaupunginosa, joka sijaitsee n. neljä kilometriä keskustasta etelään. Uittamosta pohjoisessa sijaitsee Pihlajaniemi ja Puistomäki sekä idässä ja etelässä Ispoinen. Lännessä alue rajoittuu mereen, Hirvensalon manner-Turusta erottavaan Pitkäsalmeen. 

Tervetuloa Uittamoon!

Paikalliset pitävät kaupunginosaa hyvänä asuinalueena ja se on turvallinen myös yöaikaan. Uittamo on saanut nimensä alueella sijainneen uimalaitoksen mukaan. Uimalaitos lakkautettiin 1900-luvun puolivälissä, mutta Uittamon Kansanpuistossa sijaitseva tanssiravintola Uittamon Paviljonki jatkaa edelleen toimintaansa. 

 


Uittamo lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (79 %) Vuokra-asunnot (19 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (78 %) Pientaloasunnot (22 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (3 %) Lapsettomat nuoret parit (4 %) Lapsiperheet (43 %) Aikuiset (35+ vuotta) (32 %) Eläkeläiset (19 %)

Väestö

Asukasluku 4066
Keski-ikä 47 vuotta
Keskitulo 3246 €/kk
Talouksien keskikoko 1,81 hlö
Asuntojen keskikoko 75,8 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1892 €/m²

Asuntoja: 2 409 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Uittamo kartalla

Tervetuloa asumaan Uittamoon!

Kiinnostuitko asumisesta Uittamossa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Uittamossa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Uittamossa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä