Tammisto, Vantaa

Postinumerot: 01520

Tammisto on monipuolinen ja hyvämaineinen asuinalue

Vantaan- ja Keravanjoen haarassa sijaitseva Tammisto sopii monenlaisille ihmisille. Alue tarjoaa moderneja rivi- ja kerrostaloja, sekä omakotitaloja Tammimäentiellä ja Kirkkotiellä. Tammisto-Pakkalasta on kehittynyt seudun kaupallinen keskus – syynä väestömäärä ja sijainti liikenteen solmukohdassa. Tammistonmäki on Vantaan ensimmäinen luonnonsuojelualue; siellä sijaitsee jalopuita, muun muassa tammia, joista kaupunginosa on nimensäkin saanut.

Tervetuloa Tammistoon!

Tammistonmäki on Vantaan ensimmäinen luonnonsuojelualue; siellä sijaitsee jalopuita, muun muassa tammia, joista kaupunginosa on nimensäkin saanut. Vantaanjoen rannassa Tammistossa sijaitsee puisto; alue rajautuu Helsingin Keskuspuistoon, jonne pääsee Vantaanjoen yli kävelysiltaa pitkin. Sieltä löytyvät Haltialan kotieläintila ja Ruutinkoski.Tammiston kaupallinen kehitys on perustunut ympärillä asuvaan suureen väestömäärään, saavutettavuuteen autolla ja siihen, että Tammisto sijaitsee liikenteen solmukohdassa. Valimotien varrelta löytyy mm. K-Jättijako ja erikoistavaran kauppoja, kuten Gigantti ja Bauhaus. Vuonna 2011 Jättijako muuttui Citymarketiksi. Lähistöllä on myös suuria toimistotaloja ja Lidl, sekä McDonald’s.


Tammisto lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (49 %) Vuokra-asunnot (51 %) Muu asuminen (0 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (76 %) Pientaloasunnot (24 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (14 %) Lapsettomat nuoret parit (11 %) Lapsiperheet (37 %) Aikuiset (35+ vuotta) (31 %) Eläkeläiset (6 %)

Väestö

Asukasluku 7801
Keski-ikä 31 vuotta
Keskitulo 3939 €/kk
Talouksien keskikoko 2,27 hlö
Asuntojen keskikoko 68,8 m²
Asuntojen keskineliöhinta 3809 €/m²

Asuntoja: 3 589 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Tammisto kartalla

Tervetuloa asumaan Tammistoon!

Kiinnostuitko asumisesta Tammistossa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Tammistossa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Tammistossa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä