Töyrynummi, Helsinki

Postinumerot: 00740

Töyrynnummi on rauhallinen ja yhteisöllinen pientaloalue

Töyrynummi on Suutarilan kaupunginosan osa-alue. Se muodostettiin vuonna 1984 osittain Tapaninvainiosta, osittain Siltamäestä ja Ala-Tikkurilasta. Alueelle nousi tiivis pientaloasutus, joka muistuttaa keskieurooppalaista esikaupunkia. Töyrynnummessa ja sen lähistöllä liikennöi lukuisia busseja. Matka Helsingin keskustaan vie noin 40 minuuttia.

Tervetuloa Töyrynummeen!

Töyrynnummella sijaitsevat muun muassa kolme päiväkotia, ala-aste ja ylä-aste. Enemmän palveluja löytyy Siltamäestä, joka sijaitsee Töyrynnummen vieressä ja on myös Suutarilan osa-alue. Siltamäessä on oma ostoskeskus, josta löytyy päivittäistavarakaupan lisäksi muun muassa uimahalli, apteekki, parturi-kampaamo, pizzeria ja kioski. Muita lähialueita ovat Tapulikaupunki, Tapaninvainio ja Tammisto. Lähin aluekeskus Helsingin puolella on Malmi, eikä Tikkurilankaan palvelujen äärelle ole pitkä matka. Töyrynnummi on rauhallinen alue, jota paikalliset luonnehtivat paikaksi, jossa voi nauttia kylätunnelmasta, ja yhteisöllisyys on tärkeässä asemassa.


Töyrynummi lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (63 %) Vuokra-asunnot (35 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (50 %) Pientaloasunnot (50 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (5 %) Lapsettomat nuoret parit (6 %) Lapsiperheet (29 %) Aikuiset (35+ vuotta) (34 %) Eläkeläiset (27 %)

Väestö

Asukasluku 10201
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 3581 €/kk
Talouksien keskikoko 2,31 hlö
Asuntojen keskikoko 77,8 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2774 €/m²

Asuntoja: 4 627 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Töyrynummi kartalla

Tervetuloa asumaan Töyrynummeen

Kiinnostuitko asumisesta Töyrynummessa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Töyrynummessa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Töyrynummessa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä