Sveitsi & Vieremä, Hyvinkää

Postinumerot: 05900

Sveitsi ja Vieremä ovat loistavien ulkoilureittien äärellä

Sveitsi ja Vieremä ovat Hyvinkään kaupunginosia, jotka sijaitsevat vierekkäin. Sveitsi on tunnettu hyvistä ulkoilumaastoistaan, jotka tarjoavat virikkeitä niin kesäisin kuin talvisin. Alueella sijaitsevat muun muassa Sveitsin uimala, Hotelli Rantasipi ja Kulomäen hiihtokeskus, jossa on neljä laskettelurinnettä ja pulkkamäki. Vieremän asukkailla on käytössään Sveitsin upeat ulkoilumahdollisuudet, mutta se sijaitsee hieman lähempänä keskustaa.

Tervetuloa Sveitsiin ja Vieremään!

Sveitsin uimala on yksi Suomen vaikuttavimmista uimaloista. Sen ulkotiloihin sisältyy altaiden lisäksi laaja auringonottoalue ja pelialueita. Alueelta löytyy myös kahvila. Heti Sveitsin uimalan ulkopuolelta avautuu vaikuttavat ulkoilumaastot ja metsät, joiden polut ovat ahkerassa käytössä mm. lenkkeilyyn ja suunnistukseen. Sveitsin luonnonpuiston laidalla ja Helsinki-Tampere -moottoritien varrella sijaitseva hiihtokeskus tarjoaa talven parhaat aktiviteetit kaikenikäisille. Vieremää voisi luonnehtia rauhalliseksi ja luonnonläheiseksi alueeksi, josta löytyy niin omakotitaloja kuin matalaa kerrostaloasutustakin. Alueelta hilpaisee nopeasti keskustan vilinään vaikka polkupyörällä.


Sveitsi ja Vieremä lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (62 %) Vuokra-asunnot (37 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (74 %) Pientaloasunnot (26 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (2 %) Lapsettomat nuoret parit (2 %) Lapsiperheet (29 %) Aikuiset (35+ vuotta) (41 %) Eläkeläiset (27 %)

Väestö

Asukasluku 3952
Keski-ikä 48 vuotta
Keskitulo 3068 €/kk
Talouksien keskikoko 1,83 hlö
Asuntojen keskikoko 71,2 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1894 €/m²

Asuntoja: 2 268 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Sveitsi kartalla

Tervetuloa asumaan Sveitsiin tai Vieremälle.

Kiinnostuitko asumisesta Sveitsissä tai Vieremällä?

Kiinnostuitko asumisesta Sveitsissä tai Vieremällä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä