Pukinmäki, Helsinki

Postinumerot: 00720

Pukinmäessä vanhat ja uudet rakennukset muodostavat viihtyisän asuinalueen

Pukinmäki on tiivis asuntoalue, jossa kerrostalot sekä vanhat ja uudet omakoti- ja rivitalot kokoavat vaihtelevan ympäristön. Kaupunginosa sijaitsee koillisessa Helsingissä – siellä, missä päärata ja kehä I risteävät. Pukinmäessä on loistavat peruspalvelut, miellyttäviä ulkoilualueita ja matka-aika junalla keskustaan noin 12 minuuttia.

Tervetuloa Pukinmäkeen!

Pukinmäen rautatieasema sijaitsee Kehä I:n päällä ja näin junien ja bussien välillä on lyhyet ja kätevät vaihdot. Liikenneyhteydet toimivat kaikkiin suuntiin, ja helpot vaihtoyhteydet tekevät matkustamisesta helppoa ja nopeaa. Kapunginosan lähialueita ovat mm. Malmi, Tapaninvainio ja Itä-Pakila.

Pukinmäen ja sen lähistön laajimpia ulkoilualueita ovat Pukinmäen rantapuisto Vantaanjoen äärellä, Sinimetsä, Savelanpuisto ja Pukinmäen urheilupuisto.

Alueen palvelut muodostuvat monipuolisista peruspalveluista – on kouluja, nuorisotalo, ruokapaikkoja ja päivittäistavarakauppoja, kirjasto ja kampaamoja. Aseman vieressä sijaitsee Snacky-pikaruokaravintola. Suurin osa palveluista sijaitsee rautatieaseman lähellä.


Pukinmäki lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (47 %) Vuokra-asunnot (51 %) Muu asuminen (3 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (89 %) Pientaloasunnot (11 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (9 %) Lapsettomat nuoret parit (6 %) Lapsiperheet (18 %) Aikuiset (35+ vuotta) (39 %) Eläkeläiset (28 %)

Väestö

Asukasluku 8554
Keski-ikä 41 vuotta
Keskitulo 2973 €/kk
Talouksien keskikoko 1,88 hlö
Asuntojen keskikoko 62,1 m²
Asuntojen keskineliöhinta 3076 €/m²

Asuntoja: 4 820 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Pukinmäki kartalla

Tervetuloa asumaan Pukinmäkeen!

Kiinnostuitko asumisesta Pukinmäessä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Pukinmäessä ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Pukinmäessä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä