Peltosaari, Riihimäki

Postinumerot: 11130

Peltosaaren sijainti on keskeinen heti keskustan palveluiden vierellä

Peltosaari on Riihimäen kaupunginosa Vantaanjoen varrella. Peltosaari on asettunut hyvälle sijainnille keskeisten kulkuyhteyksien ja palveluiden äärelle. Kaupunginosaa on alettu rakentaa 1970-luvun alkupuolella, ja suurin osa asunnoista sijaitsee kerrostaloissa. Peltosaaren kadut on nimetty pääasiassa avaruusaiheisesti, kuten Linnunradankatu, Telluskatu, Jupiterinkatu ja Merkuriuksenkuja.

Tervetuloa Peltosaareen!

Keskustan lähellä Peltosaaren asukkailla on käytettävissään laajat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Läheltä löytyy juna-asema sekä matkakeskus ja keskustan kauppakeskus Atomi. Keskustan palveluiden lisäksi Peltosaaressa on omat lähikaupat, ravintola ja koulu, jonka yhteydessä toimii nuorisotila Peltsin Clubi. Peltosaaren pohjoislaidalla sijaitsee Peltosaaren urheilupuisto, jonka yhteydessä on jalkapallokenttä, yleisurheilukenttä, pesäpallokenttä, jousiammuntarata, jäähalli ja Liikuntakeskus, jossa voi pelata tennistä, sulkapalloa, salibandya, squashia ja pingistä. Kaupunginosan kehittämistä varten on perustettu Peltosaari-seura, joka järjestää vuosittain vappu- ja toritapahtumia, retkiä sekä teatterimatkoja.

 


Peltosaari lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (67 %) Vuokra-asunnot (31 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (52 %) Pientaloasunnot (48 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (6 %) Lapsettomat nuoret parit (6 %) Lapsiperheet (34 %) Aikuiset (35+ vuotta) (36 %) Eläkeläiset (19 %)

Väestö

Asukasluku 9547
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 3241 €/kk
Talouksien keskikoko 2,16 hlö
Asuntojen keskikoko 80,9 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1709 €/m²

Asuntoja: 4 863 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Peltosaari kartalla

Peltosaaressa sinua palvelee

Ota yhteyttä tai sovi esittely » Piilota lomake »

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa asumaan Peltosaareen!

Kiinnostuitko asumisesta Peltosaaressa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Peltosaaressa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Peltosaaressa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä