Pajamäki, Helsinki

Postinumerot: 00360

Pajamäki tarjoaa metsäistä luontoa ja turvallisen asuinseudun

Pajamäki on Pitäjänmäen kaupunginosan osa-alue. Se sijaitsee Länsi-Helsingissä, aivan Espoon rajan lähellä, Talin puistoalueen vieressä. Metsä erottaa Pajamäen Pitäjänmäen teollisuusalueesta. Pajamäessä on vain kaksi katua, Pajamäentie ja Poutamäentie. Läpiliikennettä ei juurikaan ole, ja siten rauhallinen alue on erityisesti lapsiperheiden suosiossa.

Tervetuloa Pajamäkeen!

Pajamäellä on oma postinumero, mutta postitoimistoa ei enää nykypäivänä ole – siksi Munkkivuoren postitoimisto hoitaa postijakelun. Alueella liikennöivät Helsingin sisäiset linjat 14 ja 59. Myös Pitäjänmäen juna-asema on lähellä, samoin kaupunginosan läpi liikennöivien seutulinjojen pysäkit.


Pajamäki lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (58 %) Vuokra-asunnot (41 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (100 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (18 %) Lapsettomat nuoret parit (7 %) Lapsiperheet (12 %) Aikuiset (35+ vuotta) (39 %) Eläkeläiset (24 %)

Väestö

Asukasluku 1875
Keski-ikä 41 vuotta
Keskitulo 2822 €/kk
Talouksien keskikoko 1,65 hlö
Asuntojen keskikoko 49,9 m²
Asuntojen keskineliöhinta 3858 €/m²

Asuntoja: 1 230 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 © Tilastokeskus, Vanhojen vapaarahoitteisten asuntojen hinnat postinumeroalueittain ja rakennusvuosittain 29.4.2015 Tekstin lähde: Wikipedia

Pajamäki kartalla

Tervetuloa asumaan Pajamäkeen!

Kiinnostuitko asumisesta Pajamäessä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Pajamäessä ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Pajamäessä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä