Olkahinen, Tasanne & Kumpula, Tampere

Postinumerot: 33610 

Olkahinen, Tasanne ja Kumpula ovat vihreitä ja lapsiystävällisiä

Olkahinen, Tasanne ja Kumpula ovat Tampereen kaupunginosia, jotka sijaitsevat lähekkäin. Alueet kuuluvat Tampereen Koilliseen suuralueeseen. Näsijärven rannalla sijaitsevat kaupunginosat ovat rauhallisia, pientalovaltaisia ja muun muassa turvallisuutensa vuoksi lapsiperheiden suosiossa.

Tervetuloa Olkahiseen, Tasanteeseen ja Kumpulaan!

Näitä kaikkea kolmea asuinaluetta voi luonnehtia lapsiystävällisiksi, vehreiksi ja rauhallisiksi. Kapeat kadut ja matalat talot antavat alueille hieman pikkukaupunkimaista kuvaa. Liikenne on suhteellisen vähäistä, joten lasten on turvallista liikkua ja temmeltää. Pientalovaltaisen Kumpulan alue päättyy Halimasjärven luonnonsuojelualueeseen ja Kangasalan suureen metsään. Kumpulan yhteisalue, jossa on uimaranta ja venepaikkoja sijaitsee Tasanteen puolella Näsijärven rannalla, Olkahisen lahdella. Vastarannalla sijaitsee Olkahinen, jonka rakennuskanta on ilmeikäs sekoitus uutta ja vanhaa rivi- ja omakotitaloa. Alueelle sijoittuu kaksi päiväkotia, esikoulu, koulu (luokat 1-6.) sekä Aitolahden uusi kirkko. Tasanteen ympäristössä sijaitsee niin ikään rivi-ja omakotitaloja ja alueen palveluihin kuuluu uimarannan ja venelaiturien lisäksi päiväkoti. Olkahinen, Tasanne ja Kumpula muodostavat viihtyisän asuinalueen n. 10 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueella on päivittäistavarakauppa ja Koilliskeskuksen monipuolisiin palveluihin on matkaa n. 5 kilometriä. Kaupunginosista lähtee myös paljon kevyen liikenteen väyliä, jotka johtavat läheisiin urheilu- ja virkistysalueisiin. Olkahinen ja Tasanne ovat ennen kuuluneet Aitolahden kuntaan, joka liitettiin 1966 Tampereeseen.

Olkahinen, Tasanne ja Kumpula kartalla

Tervetuloa asumaan Olkahiseen, Tasanteeseen ja Kumpulaan!

Kiinnostuitko asumisesta Olkahisessa, Tasanteessa tai Kumpulassa? 

Kiinnostuitko asumisesta Olkahisessa, Tasanteessa tai Kumpulassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä