Niirala, Kuopio

Postinumerot: 70600

Niirala sijaitsee keskustan kupeessa

Niirala sijaitsee Kuopion keskustan kupeessa. Kaupunginosasta on tullut suosittu asuinalue – johtuen sen sijainnista keskustan ja yliopiston välissä. 

Tervetuloa Niiralaan!

Alueelle sijoittuu Kuopion kaupunginteatteri sekä historiallisten rakennusten ympäröimä Valkeisenlammen puistokeidas, joka on suosittu virkitys- ja ajanviettopaikka. Niiralan pohjoisosa on kerrostalovaltainen, eteläosa taas pääasiassa sodan jälkeen rakennettua omakotitaloaluetta. Myös Valkeisenlammen ympäristö on suurelta osin kerrostaloaluetta. Niiralan pohjoisosassa sijaitsevan Niiralankadun varrella on lukuisia pieniä liikkeitä ja ravintoloita. Huoltoasemia löytyy kaksi.


Niirala lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (46 %) Vuokra-asunnot (52 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (76 %) Pientaloasunnot (24 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (25 %) Lapsettomat nuoret parit (12 %) Lapsiperheet (15 %) Aikuiset (35+ vuotta) (27 %) Eläkeläiset (22 %)

Väestö

Asukasluku 3289
Keski-ikä 38 vuotta
Keskitulo 2685 €/kk
Talouksien keskikoko 1,79 hlö
Asuntojen keskikoko 60,3 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2157 €/m²

Asuntoja: 2 157 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Niirala, Kuopio

Tervetuloa asumaan Niiralaan!

Kiinnostuitko asumisesta Niiralassa?

Kiinnostuitko asumisesta Niiralassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä