Myyrmäki, Vantaa

Postinumerot: 01600

Myyrmäki tarjoaa palveluita koko Länsi-Vantaalle

Myyrmäki on yksi pääkaupunkiseudun aluekeskuksista ja tarjoaa palveluita koko Länsi-Vantaalle. Liikuntaa harrastaville Myyrmäessä on kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä ja jalkapallostadion – sekä jalkapallohalli, jossa pidetään satunnaisesti kirpputoreja ja harrastemessuja. Vuonna 2008 valmistunut Energia-areena on salibandyn ja lentopallon pelaajien harjoittelupaikka.

Tervetuloa Myyrmäkeen!

Tiiviissä kerrostalojen Myyrmäessä on myös luontoa Mätäojan laaksossa, Viherpuistossa, Jokiuomanpuistossa sekä Rappavuoren ja Myyrmäen vesitornin ympärillä, missä kulkee myös pururata lenkkeilijöille. Myyrmäestä on löydetty kivikautisia asuinpaikkoja, kuten runsaslöytöinen Jönsaksen asuinpaikka. Kivikaudella seudulla oli saaristoa. Myyrmäessä on neljä koulua: ala-aste, yläaste, Vaskivuoren lukio sekä Vantaan ammattiopisto Varian toimipiste. Myyrmäessä on myös Metropoloa Ammattikorkeakoulun toimintayksikkö. Myyrmannin kauppakeskus tarjoaa monipuolisia palveluita ja liikkeitä asukkaille. Myyrmäkitalossa on muun muassa Vantaan taidemuseo ja Myyrmäen kirjasto.


Myyrmäki lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (55 %) Vuokra-asunnot (43 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (99 %) Pientaloasunnot (1 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (13 %) Lapsettomat nuoret parit (5 %) Lapsiperheet (17 %) Aikuiset (35+ vuotta) (34 %) Eläkeläiset (31 %)

Väestö

Asukasluku 16018
Keski-ikä 43 vuotta
Keskitulo 2886 €/kk
Talouksien keskikoko 1,83 hlö
Asuntojen keskikoko 62,3 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2663 €/m²

Asuntoja: 9 346 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Myyrmäki kartalla

Myyrmäessä sinua palvelee

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä

Tervetuloa asumaan Myyrmäkeen!

Kiinnostuitko asumisesta Myyrmäessä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Myyrmäessä ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Myyrmäessä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä