Mäyrävuori & Huutijärvi, Kangasala

Postinumerot: 36200, 36270 

Mäyrävuori ja Huutijärvi ovat lapsiperheiden suosimia alueita

Kangasalan Mäyrävuoren rauhallisuus ja luonto tekevät sen maisemasta ja tunnelmasta idyllisen. Kodikkaiden omakotitalojen keskeltä pääsee kuitenkin nopeasti keskustaan – matkaa on vain pari kilometriä. Mäyrävuoren omat palvelut ottavat hyvin huomioon lapsiperheiden tarpeet. Vierestä löytyy Huutijärven kylä, jolla on pitkät juuret historiassa; esimerkiksi keskiajalla se on ollut merkittävä teiden risteyskohta. Huutijärvellä on luontoa, hyvät liikenneyhteydet ja palvelut, sekä naapurikylänsä tapaan kodikkaita taloja.

Tervetuloa Mäyrävuoreen ja Huutijärvelle!

Mäyrävuori tarjoaa asukkailleen laadukkaat palvelut sujuvan arjen takaamiseksi. Lähistöltä löytyy muun muassa päiväkoti, terveysasema, bussipysäkkejä ja useampi lähikauppa. Huutijärveltä löytyy alakoulu, yläkoulu ja lukio puolestaan sijaitsevat muutaman kilometrin päässä Pikkolassa.


Mäyrävuori ja Huutijärvi lukuina!

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (74 %) Vuokra-asunnot (23 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (40 %) Pientaloasunnot (60 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (7 %) Lapsettomat nuoret parit (5 %) Lapsiperheet (29 %) Aikuiset (35+ vuotta) (34 %) Eläkeläiset (25 %)

Väestö

Asukasluku 9966
Keski-ikä 43 vuotta
Keskitulo 3386 €/kk
Talouksien keskikoko 2,19 hlö
Asuntojen keskikoko 92,1 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1941 €/m²

Asuntoja: 4 912 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Mäyrävuori ja Huutijärvi kartalla

Tervetuloa asumaan Mäyrävuoreen ja Huutijärvelle!

Kiinnostuitko asumisesta Mäyrävuorella tai Huutijärvellä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Mäyrävuoressa ja Huutijärvellä sekä niiden läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Mäyrävuoressa tai Huutijärvellä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä