Lielahti, Tampere

Postinumerot: 33400

Lielahden kehittyvä kaupunginosa tarjoaa runsaasti palveluita

Lielahti on kasvava alue, ja uusien asuntojen rakentaminen on vilkasta. Alueelta löytyy teollisuutta ja pienteollisuusyrityksiä, tavarataloja ja marketteja. Lielahti kuuluu Tampereen luoteiseen suuralueeseen, ja matkaa kaupungin keskustaan on noin seitsemän kilometriä. Lielahdessa on mainiot palvelut, useita kauppakeskuksia ja vireät tulevaisuuden suunnitelmat.

Tervetuloa Lielahteen!

Lielahden laajeneva palvelu- ja teollisuusalue sisältää laajan kattaukset ruokamarketteja, huonekalukauppoja, urheiluliikkeitä, autoliikkeitä ja kodinkoneliikkeitä. Merkittävimpiä ovat Prisma, K-citymarket, Gigantti, Kuurunkaluste ja Löytytavaratalo sekä liike- ja palvelukeskittymä Lielahtikeskus.


Lielahti lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (61 %) Vuokra-asunnot (37 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (42 %) Pientaloasunnot (58 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (12 %) Lapsettomat nuoret parit (4 %) Lapsiperheet (16 %) Aikuiset (35+ vuotta) (36 %) Eläkeläiset (32 %)

Väestö

Asukasluku 7903
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 3534 €/kk
Talouksien keskikoko 2,21 hlö
Asuntojen keskikoko 83,4 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2276 €/m²

Asuntoja: 3 812 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Lielahti kartalla

Tervetuloa asumaan Lielahteen!

Kiinnostuitko asumisesta Lielahdessa?

Kiinnostuitko asumisesta Lielahdessa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä