Korpilahti, Jyväskylä

Postinumerot: 41800

Keski-Suomen helmi Päijänteen rannalla

Korpilahti on Jyväskylän aluekeskus, joka sijaitsee noin 25 kilometriä etelään Jyväskylän keskustasta. Korpilahti on tunnettu luonnonkauniista maisemistaan ja sijainnistaan Päijänteen rannalla. Korpilahdella tyypillisin asuntomuoto on pientalo.

Tervetuloa Korpilahteen!

Korpilahden keskustasta löytyvät kaikki keskeiset palvelut eikä Jyväskylän keskustaan ole autolla pitkä matka. Korpilahden ulkoilu- ja vaellusmahdollisuuksien lisäksi pienen matkan päässä Jämsässä sijaitsee Himos, joka on tunnettu hiihtokeskuksena ja erilaisten konserttien pitopaikkana. Vuoteen 2009 asti Korpilahti oli itsenäinen kunta.

 


Korpilahti lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (76 %) Vuokra-asunnot (21 %) Muu asuminen (3 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (13 %) Pientaloasunnot (87 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (6 %) Lapsettomat nuoret parit (2 %) Lapsiperheet (23 %) Aikuiset (35+ vuotta) (34 %) Eläkeläiset (35 %)

Väestö

Asukasluku 3643
Keski-ikä 45 vuotta
Keskitulo 3077 €/kk
Talouksien keskikoko 2,13 hlö
Asuntojen keskikoko 87,2 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1131 €/m²

Asuntoja: 1 930 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Korpilahti kartalla

Tervetuloa asumaan Korpilahteen!

Kiinnostuitko asumisesta Korpilahdella? Katso alta kaikki myytävät asunnot Korpilahdella ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Korpilahdella?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä