Kivistö, Vantaa

Postinumerot: 01700

Kivistö on kehittyvä ja värikäs asuinalue

Kehäradan varrella sijaitsevaan Kivistöön kehittyy lähivuosina kaupunkimainen keskusta palveluineen. Alueesta kasvaa kotikaupunki jopa 30 000 ihmiselle. Kivistön keskustasta voi löytyä uusi koti ullakkohuoneistosta hyvällä maisemalla tai modernista kaupunkipientalosta. Alueen viihtyvyyttä kehitetään jatkuvasti – sieltä löytyy jo puistoja ja viheralueita, sekä pian väriä antava katugalleria.

Tervetuloa Kivistöön!

Kivistön kaupunkikeskuksesta valmistuu vilkas kohtaamispaikka juna-aseman ja bussiterminaalin kupeessa. Lähivuosina valmistuvaan liike- ja palvelukeskuksen on tarkoitus tuoda Kivistöläisille mm. Kirjasto, terveys- ja hyvinvointopalveluja, elämys- ja taidekeskus, data center, toimistoja, kauppakeskuksen, pop up -myymälöitä, showroomeja, testailutiloja, HOK-Elannon ja Keskon hypermarketit, hotellin ja asuntoja. Keskuksen ulkopuolellakaan ei ole tyhjää – tarjolla on monenlaisia kivijalkaputiikkeja ja vapaa-ajantiloja, nähtävää ja koettavaa vuorokauden ympäri. Kivistö tavoittelee Euroopan kauneimman kauppakaupungin titteliä.


Kivistö lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (66 %) Vuokra-asunnot (33 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (40 %) Pientaloasunnot (60 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (2 %) Lapsettomat nuoret parit (3 %) Lapsiperheet (48 %) Aikuiset (35+ vuotta) (28 %) Eläkeläiset (20 %)

Väestö

Asukasluku 4601
Keski-ikä 33 vuotta
Keskitulo 5225 €/kk
Talouksien keskikoko 2,49 hlö
Asuntojen keskikoko 88,1 m²
Asuntojen keskineliöhinta 3891 €/m²

Asuntoja: 2 025 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Kivistö kartalla

Tervetuloa asumaan Kivistöön!

Kiinnostuitko asumisesta Kivistössä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Kivistössä ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Kivistössä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä