Karhumäki, Imatra

Postinumerot: 55400, 55420

Karhumäki on ystävällinen ja luonnonläheinen perhelähiö

Imatran Karhumäki on pientalovaltainen alue. Asukkaille on tarjolla metsäiset lenkkeily- ja kävelypolut luonnon helmassa aivan vieressä. Ympäristö tarjoaa myös Lempukan uimarannan ja lähistöllä sijaitsevan urheilukentän. Karhumäellä on lähikauppa  suuremmat palvelut löytyvät keskustasta, vajaan viiden kilometrin päästä.

Tervetuloa Karhumäkeen!

Karhumäki ja Karhukallio sijaitsevat Imatran läpi virtaavan Vuoksen länsipuolella. Alue tarjoaa runsaasti luontoa sekä rauhaa ja on näin ollen lapsiperheiden suosiossa. Harrastusmahdollisuuksia löytyy läheltä ja kaikista lähimpänä on luonto ja sen tarjoamat polut sunnuntaiaamun samoiluun tai reippaammalle lenkkeilijälle. Enemmän kulttuuri- ja harrastustarjontaa löytyy mm. Imatran seudun musiikki-instituutista, joissa opiskelevat saattavat pitää näytöksiä esimerkiksi Karelia-salissa tai Vuoksen itäpuolella sijaitsevassa Konserttihovissa. Imatran kylpylässä taas voi rentoutumisen lisäksi harrastaa urheilua Ukonniemen vapaa-aikakeskuksessa.Imatran naapurikuntia ovat Lappeenranta ja Ruokolahti. Imatran keskustasta Venäjälle, Svetogorskin kaupunkiin on noin seitsemän kilometriä.

 


Karhumäki lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (86 %) Vuokra-asunnot (14 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (10 %) Pientaloasunnot (90 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (5 %) Lapsettomat nuoret parit (3 %) Lapsiperheet (24 %) Aikuiset (35+ vuotta) (37 %) Eläkeläiset (32 %)

Väestö

Asukasluku 1378
Keski-ikä 44 vuotta
Keskitulo 3467 €/kk
Talouksien keskikoko 2,13 hlö
Asuntojen keskikoko 87,9 m²
Asuntojen keskineliöhinta 640 €/m²

Asuntoja: 720 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (91 %) Vuokra-asunnot (7 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (2 %) Pientaloasunnot (98 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (2 %) Lapsettomat nuoret parit (3 %) Lapsiperheet (23 %) Aikuiset (35+ vuotta) (35 %) Eläkeläiset (38 %)

Väestö

Asukasluku 2084
Keski-ikä 45 vuotta
Keskitulo 3419 €/kk
Talouksien keskikoko 2,16 hlö
Asuntojen keskikoko 91,4 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1311 €/m²

Asuntoja: 1 068 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Karhumäki kartalla

Tervetuloa asumaan Karhumäkeen!

Kiinnostuitko asumisesta Karhumäellä? Katso alta kaikki myytävät asunnot Karhumäessä ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Karhumäessä?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä