Itä-Hakkila, Vantaa

Postinumerot: 01260

Itä-Hakkila on lapsiystävällinen ja luonnonläheinen

Itä-Hakkila sijaitsee Hakunilan pohjoispuolella, vanhan Lahdentien varrella. Itä-Hakkila on pääosin pientaloaluetta. Lähistön viheralueisiin kuuluu Sipoonkorven kansallispuisto, joka tarjoaa kodin kymmenille uhanalaisille lajeille. Paikka on mainio myös retkeilyyn ja muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.

Tervetuloa Itä-Hakkilaan!

Luonnonläheisen Itä-Hakkilan syvässä laaksossa virtaa kaunis puro, jonka varrella kasvaa saniaislehtoa. Etelässä sijaitsee Liinapelto, jonka ympäristö on sopiva ulkoilu- ja virkistysalueeksi.Itä-Hakkilassa sijaitsee myös tanssilava Pavi, jonne pääsee tanssahtelemaan lavatanssien hengessä huhtikuun puolestavälistä lokakuun puoleen väliin.

Itä-Hakkilassa on päiväkoti, alakoulu ja kirkko. Koulun lähellä on urheilukenttä. Palvelut sijaitsevat lähinnä purolaakson länsipuolella. Kaupalliset ja postin palvelut löytyvät Kuninkaanmäen puolelta, Kolohongan liikekeskuksesta.


Itä-Hakkila lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (83 %) Vuokra-asunnot (15 %) Muu asuminen (1 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (6 %) Pientaloasunnot (94 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (2 %) Lapsettomat nuoret parit (3 %) Lapsiperheet (38 %) Aikuiset (35+ vuotta) (35 %) Eläkeläiset (23 %)

Väestö

Asukasluku 4791
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 4788 €/kk
Talouksien keskikoko 2,65 hlö
Asuntojen keskikoko 100,6 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2752 €/m²

Asuntoja: 1 863 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Itä-Hakkila kartalla

Tervetuloa asumaan Itä-Hakkilaan!

Kiinnostuitko asumisesta Itä-Hakkilassa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Itä-Hakkilassa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Itä-Hakkilassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä