Huhtinen, Porvoo

Postinumerot: 06100

Huhtinen on idyllinen lähiö lähellä keskustaa

Huhtinen on Porvoossa sijaitseva kaupunginosa, joka on rakennettu pääasiassa 1980-luvun loppupuolella. Alue sijaitsee vain parin kilometrin päässä keskustasta. Huhtisia luonnehditaan rauhalliseksi, pientalovaltaiseksi ja lapsiystävälliseksi alueeksi, joka tarjoaa myös hyvät puitteet lenkkeilyn ja ulkoilun harrastamiseen.

Tervetuloa Huhtisiin!

Huhtisissa on oma lähikauppa, mutta myös keskustaan ja sen palveluiden äärelle pääse nopeasti. Bussit liikennöivät säännöllisesti Huhtisten ja keskustan välillä. Myös kevyen liikenteen väylät ovat ahkerassa käytössä – lyhyiden välimatkojen vuoksi pyöräillen ja kävellen liikkumista suositaan. Huhtisissa on alakoulu, ja tarjolla on niin suomen- kuin ruotsinkielistä päivähoitoa. Huhtisissa on myös opiskelija-asuntoja.


Huhtinen lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (60 %) Vuokra-asunnot (37 %) Muu asuminen (2 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (62 %) Pientaloasunnot (38 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (9 %) Lapsettomat nuoret parit (4 %) Lapsiperheet (22 %) Aikuiset (35+ vuotta) (39 %) Eläkeläiset (27 %)

Väestö

Asukasluku 18512
Keski-ikä 43 vuotta
Keskitulo 3538 €/kk
Talouksien keskikoko 1,97 hlö
Asuntojen keskikoko 76,8 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2638 €/m²

Asuntoja: 10 216 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Huhtinen kartalla

Tervetuloa asumaan Huhtisiin!

Kiinnostuitko asumisesta Huhtisissa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Huhtisissa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Huhtisissa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä