Heikinlaakso, Helsinki

Postinumerot: 00760

Heikinlaakso tarjoaa kodikkaan asuinseudun 

Heikinlaakso on Suurmetsän kaupunginosaan kuuluva osa-alue Koillis-Helsingissä. Alueella on omakoti- ja rivitaloasutusta sekä jonkun verran pienteollisuutta, joka keskittyy Vanhan Porvoontien ja Lahdenväylän väliselle alueelle. Heikinlaakso on suosittua seutua erityisesti perheellisten keskuudessa – asuinalue on viihtyisä, turvallinen ja tarjoaa loistavia seikkailu- ja leikkipaikkoja perheen pienimmille.

Tervetuloa Heikinlaaksoon!

Heikinlaaksoa reunusavat Puistolassa päin Nummintie ja Nummisuutarin puisto, pohjoisessa Kehä III:n eteläpuolinen Vantaan kaupungin viheraluekaistale, idsässä vastaan tulee Lahdenväylä. Vieressä sijaitseva Puistola tarjoaa palveluitaan myös Heikinlaakson asukkaille – muun muassa juna-aseman ja kauppoja. Heikinlaaksossa ja sen lähistöllä liikennöi useita busseja.


Heikinlaakso lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (76 %) Vuokra-asunnot (22 %) Muu asuminen (3 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (20 %) Pientaloasunnot (80 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (3 %) Lapsettomat nuoret parit (4 %) Lapsiperheet (35 %) Aikuiset (35+ vuotta) (34 %) Eläkeläiset (25 %)

Väestö

Asukasluku 7718
Keski-ikä 39 vuotta
Keskitulo 4593 €/kk
Talouksien keskikoko 2,55 hlö
Asuntojen keskikoko 89,4 m²
Asuntojen keskineliöhinta 2809 €/m²

Asuntoja: 3 187 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Heikinlaakso kartalla

Tervetuloa asumaan Heikinlaakso!

Kiinnostuitko asumisesta Heikinlaaksossa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Heikinlaaksossa ja sen läheisyydessä.

Kiinnostuitko asumisesta Heikinlaaksossa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä