Keskusta, Forssa

Postinumerot: 30100

Forssassa kaikki palvelut ovat lähellä

Forssa on lounaissuomalainen teollisuuskaupunki, joka sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnan länsiosassa. kaupunki sijaitsee Loimijoen alkupäässä. Forssan kaupungissa on kauniit metsä- ja peltomaisemat sekä 110 puistoa. 

Tervetuloa Forssan keskustaan!

Forssan keskusta koostuu lähes yksinomaan kerrostaloista. Keskustasta löytyy oma kauppakeskus, tori, kirkko, linja-autoasema, teatteri, elokuvateatteri ja paljon muita palveluja. Myös Linikkalan ja Haudankorvan kaupunginosissa löytyy kauppakeskuksia, joissa ovat myös isot elintarvikeliikkeet. Kehräämöalueella Loimijoen varrella löytyy mm. keilahalli, kirjasto, museoita ja Hämeen ammattikorkeakoulu.


Forssan keskusta lukuina

Asuminen

Asumismuoto
Omistusasunnot (72 %) Vuokra-asunnot (26 %) Muu asuminen (3 %)
Asumistyyppi
Kerrostaloasunnot (46 %) Pientaloasunnot (54 %)
Taloudet
Nuoret yksinasuvat (14 %) Lapsettomat nuoret parit (3 %) Lapsiperheet (14 %) Aikuiset (35+ vuotta) (38 %) Eläkeläiset (31 %)

Väestö

Asukasluku 10424
Keski-ikä 47 vuotta
Keskitulo 2916 €/kk
Talouksien keskikoko 1,92 hlö
Asuntojen keskikoko 82,3 m²
Asuntojen keskineliöhinta 1270 €/m²

Asuntoja: 5 960 kappaletta Lähteet: © Tilastokeskus, Paavo - Postinumeroalueittainen avoin tieto, 2015 Asuntojen hinnat: Hintaseurantapalvelu - Kiinteistönvälitysalan keskusliitto, 2018 Tekstin lähde: Wikipedia

Forssan keskusta kartalla

Tervetuloa asumaan Forssaan!

Kiinnostuitko asumisesta Forssassa? Katso alta kaikki myytävät asunnot Forssassa.

Kiinnostuitko asumisesta Forssassa?

Ota meihin yhteyttä, olitpa pohtimassa uuden asunnon ostoa tai vanhan myymistä. Ohjaamme yhteydenottopyynnön sinua lähinnä sijaitsevaan asuntomyymäläämme.

Kiitos yhteydenotosta!

Ota yhteyttä